Πάει η Jennifer Aniston; Ο Brad Pitt εθεάθη σε παράσταση με νέα συνοδό...

Πάει η Jennifer Aniston; Ο Brad Pitt εθεάθη σε παράσταση με νέα συνοδό...

Το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα δείχνει τον Brad με άλλο κορίτσι.

Τα νέα στο Hollywood έρχονται με μεγάλη ταχύτητα. Ο Ben Affleck δηλώνει ότι ο χωρισμός του από την Jennifer Garner είναι το πράγμα που μεγαλώνει περισσότερο στη ζωή του, βρίσκει νέα κοπέλα και μας αφήνει άναυδες να προσπαθούμε να βγάλουμε μία άκρη με το τι βλέπουμε. Ναι, αναρωτηθήκαμε, απορήσαμε, προβληματιστήκαμε, όχι, όμως όσο όταν πριν από λίγο καιρό γίναμε μάρτυρες ενός άλλου συμβάντος.

Ο Brad Pitt και η πρώην σύζυγός του, Jennifer Aniston, έδωσαν στο κοινό τις φωτογραφίες που πολλά χρόνια περίμεναν να έχουν. Την ημέρα των βραβείων SAG, ο φωτογραφικός φακός τους «έπιασε» στο backstage να γελάνε και να περνάνε καλά, αφήνοντάς μας το πρωί να «ουρλιάζουμε» με το θέαμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, από τότε άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι οι δύο ηθοποιοί θα ήταν ξανά μαζί, λέγοντας, μάλιστα, ότι είναι ήδη ζευγάρι και το κρύβουν. Αυτό φυσικά και θα είχε μία λογική, αφού με την παραμικρή υπόνοια για κάτι τέτοιο, ο κόσμος θα ξεσηκωνόταν. Ωστόσο συνέβη κάτι άλλο…

Ο Brad, στις 8 Μαρτίου, εθεάθη σε παράσταση στο Los Angeles και στο πλευρό του βρισκόταν μία γυναίκα, της οποίας η ταυτότητα στην αρχή παρέμενε άγνωστη.




Αν την παρατηρήσεις περισσότερο, ωστόσο, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για την Alia Shawkat, την ηθοποιό του Arrested Development.

Λες να είναι αυτό το νέο του κορίτσι; Αν είναι όντως έτσι τα πράγματα, θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε για μία ακόμη φορά τις ελπίδες μας να ξαναδούμε μαζί Brad και Jen.