Η κίνηση της Meghan Markle στον Κάρολο έγινε viral και την χειροκροτούμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση της Meghan Markle στον Κάρολο έγινε viral και την χειροκροτούμε

Και ήταν η μόνη που το έκανε

Την τελευταία βασιλική υποχρέωση ολοκλήρωσαν εχθές ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, οι οποίοι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας και την ίδια την Ελισάβετ, παρευρέθηκαν στην ετήσια γιορτή για τη μέρα της Κοινοπολιτείας, στο Αββαείο του Westminster.

Η Meghan που από τότε που γύρισε από τον Καναδά μας έχει μαγέψει με τις εμφανίσεις της, μας χάρισε ακόμη μια μοναδική εμφάνιση εχθές, φορώντας ένα πράσινο φόρεμα, το οποίο φυσικά είχε συνδυάσει με ψηλοτάκουνες nude γόβες, πράσινο τσαντάκι και πράσινο καπέλο. Για να μην λέμε πολλά, ήταν και πάλι μία κούκλα.

Εκεί πραγματοποιήθηκε μετά από καιρό και η συνάντηση των Sussexes με τους Cambridges, οι οποίοι είχαν πάρα πολύ καιρό να βρεθούν μαζί και οι 4 σε δημόσιο επίσημο event. Αν και πιάσαμε κάποια περίεργα και άβολα vibes, η Meghan Markle χαιρέτισε τον William και την Kate μόλις έφτασαν στις θέσεις τους, με αυτούς όμως να μην είναι ιδιαίτερα θερμοί απέναντί τους.



Λίγο αργότερα στο Αββαείο μετά τη βασίλισσα, μπήκε και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, κι εκεί η Meghan έκανε το απίστευτο. Περνώντας από μπροστά της ο Κάρολος, εκείνη έδειξε τον απόλυτο σεβασμό και υποκλίθηκε μπροστά του όπως και στην Ελισάβετ. Κι ενώ κανονικά όλοι πρέπει να το κάνουν αυτό, αφού είναι ο επόμενος διάδοχος, μόνο η Meghan «δίδαξε» τι θα πει σεβασμός.

Η κίνησή της εννοείται έγινε viral και θα τη δεις στο βίντεο που ακολουθεί.