Khloe Kardashian: Ο Tristan ξαναέκανε σχόλιο σε φωτογραφία της και το Instagram τον έκραξε ανελέητα

Khloe Kardashian: Ο Tristan ξαναέκανε σχόλιο σε φωτογραφία της και το Instagram τον έκραξε ανελέητα

Ο κόσμος δεν μπορεί άλλο τη συμπεριφορά του και το λέει απροκάλυπτα.

Εμείς σιγά-σιγά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά στο θέμα Khloe KardashianTristan Thompson. Οι δυο τους ήταν μαζί, την απάτησε την πρώτη φορά λίγο πριν γεννήσει το παιδί τους, εκείνη τον συγχώρησε κι εκείνος είπε να ανταποδώσει τη δεύτερη ευκαιρία με μία δεύτερη προδοσία. Αφού, λοιπόν, βρήκε την πρώην -πια- κολλητή της μικρής αδερφής της Khloe, Jordyn Woods, για αυτήν τη δουλειά, η διάσημη Kardashian τον χώρισε, αυτήν τη φορά για τα καλά -Ελπίζουμε.




Στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει από τότε, βέβαια, ο μπασκετμπολίστας δε θεωρεί καν καλή ιδέα το να την αφήσει στην ησυχία της μετά από όλα όσα της έχει κάνει, αλλά συνεχίζει να την ενοχλεί, δηλώνοντας το παρών και μάλλον και την επιθυμία του να επιστρέψει.

Η Khloe, όμως, βράχος. Ανεβάζει τις φωτογραφίες της τις σέξι, τα quotes της τα δυναμικά τα ‘περνάω και μόνη μου καλά’ κι όλος ο κόσμος είναι φυσικά στο πλευρό της.

Έλα που τίποτα δεν πτοεί τον πρώην της, όμως, και κάθε φορά που βλέπει φωτογραφία και δή πιο αποκαλυπτική αρχίζει τα σχόλια. Μετά το περίφημο σχόλιο που κυριολεκτικά του έτρεχαν τα σάλια -σε emoji- ακολούθησε μία άλλη photo στο γυμναστήριο, όπου την επαινούσε για την επιμονή της και τώρα επανεμφανίστηκε για την τελευταία της ανάρτηση, με το Instagram να τον τρολάρει ανελέητα.

Μπες στην παρακάτω gallery για περισσότερες λεπτομέρειες.