Η μαμά του Brad Pitt πήρε θέση για τη σχέση του με την Jennifer Aniston;

Η μαμά του Brad Pitt πήρε θέση για τη σχέση του με την Jennifer Aniston;

Πολλοί θέλουν να δουν ξανά μαζί Brad Pitt και Jennifer Aniston και το θέμα βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο.

Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston μετράνε πολλά χρόνια γνωριμίας, συγκεκριμένα από το 1994. Τότε, οι managers τους ήταν φίλοι και χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα χρόνια για να βγουν ραντεβού και, ακόμα και τότε, αυτό κανονίστηκε από τους ατζέντες τους.

Στην αρχή, προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους για να μην προκαλέσουν πανικό στους fans τους, όμως, από ένα σημείο και μετά ο έρωτάς τους δεν μπορούσε να κρυφτεί, ώσπου έφτασαν να παντρεύονται τον Ιούλιο του 2000 σε μία λαμπερή τελετή στο Malibu.

Το 2004, όμως, ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση τους, με τον ηθοποιό να γνωρίζει την Angelina Jolie στα γυρίσματα της ταινίας Mr and Mrs Smith, κάνοντας τον γάμο του με την Jen παρελθόν λίγο μετά και σηματοδοτώντας την αρχή της κοινής του πορείας με τη συμπρωταγωνίστριά του.

Ωστόσο, ούτε αυτός ο γάμος ήθελε να αντέξει στον χρόνο και το 2016 έριξε και αυτός τους τίτλους τέλους.




Όπως μπορείς να καταλάβεις, από τότε όλοι οι fans της Aniston θέλουν να τους δουν ξανά μαζί και τα SAG πυροδότησαν τις φήμες ότι μπορεί επιτέλους μετά από τόσα χρόνια αυτό να γίνει πραγματικότητα. Μάλιστα, δημοσίευμα του Heat θέλει τη μαμά του να έχει ανακατευτεί στην όλη ιστορία και να τον προειδοποιεί να μην αποτύχει σε μία πιθανή προσπάθεια επανασύνδεσης.

«Η Jane είναι πολύ χαρούμενη να βλέπει ότι o Brad και η Jen έχουν ξανά καλές σχέσεις»

Διάβασε περισσότερα στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.