Ο κανόνας που «έσπασε» τόσο η Kate Middleton όσο και η Meghan Markle σχολιάστηκε αρνητικά

Πατούλια Κατερίνα
Ο κανόνας που «έσπασε» τόσο η Kate Middleton όσο και η Meghan Markle σχολιάστηκε αρνητικά

Kate και Meghan έκαναν το λάθος να σπάσουν έναν σοβαρό κανόνα

H φετινή τελετή στο Λονδίνο για την γιορτή της Ημέρας Κοινοπολιτείας έγινε εν μέσω του ξεσπάσματος του Κορονοϊού, της επιδημίας που πλήττει όλον τον πλανήτη. Κι επειδή οι πιο ευπαθείς ομάδες είναι οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας είναι αυτοί που βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

Κι επειδή τόσο η βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και ο πρίγκιπας Κάρολος βρίσκονται σε ηλικία άνω των 70 και με βάση τις οδηγίες προφύλαξης από τον ιό που ισχύουν και στην Βρετανία, όσοι έδωσαν το παρόν στην τελετή που έγινε την Δυτέρα, είχαν εντολή να αποφύγουν τις χειραψίες και τα φιλιά αλλά και τις αγκαλιές.

Η βασίλισσα έκανε απλά νεύματα με το κεφάλι, ο πρίγκιπας Kάρολος προτίμησε μια στάση τύπου Namaste αλλά τόσο η Meghan Markle, όσο και η Kate Middleton έκαναν του κεφαλιού τους.



Επειδή βρίσκονταν παιδάκια που περίμεναν με λουλούδια τις δύο δούκισσες, τόσο η δούκισσα του Sussex όσο και η δούκισσα του Cambridge έγραψαν στα παλαιά τους υποδήματα τις οδηγίες και αγκάλιασαν τα παιδιά. Θα πεις τι θα μπορούσαν να κάνουν κι έχεις δίκιο