Ξέρεις πώς ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου το 2005; Η φωτογραφία που κανείς δεν θυμάται

Ξέρεις πώς ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου το 2005; Η φωτογραφία που κανείς δεν θυμάται

Εσύ τη θυμάσαι;

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες στην ελληνική showbiz. Τη συμπαθούμε και την αγαπάμε ιδιαίτερα γιατί είναι ακομπλεξάριστη και λατρεύουμε απίστευτα τον τρόπο με τον οποίο αυτοσαρκάζεται. Τη θυμόμαστε ακόμη και από τα πρώτα της βήματα, όταν συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Εσύ θυμάσαι καθόλου πως ήταν η Σίσσυ το 2005; Τη φωτογραφία της αυτή δεν τη θυμάται κανείς, και γι’ αυτό τόσο ο Γρηγόρης, όσο και η Σίσσυ αποφάσισαν να ποστάρουν αυτό το throwback για να μας τη θυμίσουν.

Η Σίσσυ είναι πραγματικά αγνώριστη, σα μικρό κοριτσάκι. Και η αλήθεια είναι πως τότε ήταν ένα μικρό κοριτσάκι, αφού ήταν μόλις 25 ετών, όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πρωινή εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όπως θα δεις και μόνη σου και στη φωτό αυτή η Σίσσυ είναι κορμάρα, όπως και σήμερα που δεν διστάζει να μας δείξει τις πλούσιες καμπύλες της, φορώντας μπικίνι, μίνι φορέματα κ.ο.κ.

Από εμάς το throwback αυτό έχει ένα μεγάλο «ναι». Ναι σε όλα και για όλα. Η Σίσσυ είναι μια θεά και στη gallery που ακολουθεί θα δεις την απόδειξη.