Δεν φαντάζεσαι γιατί κινδυνεύει να ακυρωθεί ο βασιλικός γάμος της χρονιάς

Πατούλια Κατερίνα
Δεν φαντάζεσαι γιατί κινδυνεύει να ακυρωθεί ο βασιλικός γάμος της χρονιάς

Αυτός ο γάμος έχει συγκεντρώσει πάνω του όλες τις ατυχίες

Μετά το θρίλερ με την ανακοίνωση του αρραβώνα της που άλλαξε ημερομηνία εξαιτίας του σκανδάλου με τον πατέρα της πρίγκιπα Andrew και λίγο αργότερα με το πάρτι για τον αρραβώνα που έγινε μικρότερο, ήρθε η ώρα του γάμου.

Αλλά κι εκεί, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, φαίνεται πως είναι εξ’ ίσου άτυχη. Ο γάμος έχει οριστεί για τις 29 Μαΐου στο Λονδίνο, αλλά ο κορονοϊός θερίζει όλον τον πλανήτη.

Κι όχι μόνο, η Ευρώπη έχει πια 18.000 κρούσματα, τα μισά εκ των οποίων στην Ιταλία, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα.



Όπως αναφέρει η Daily Telegraph, άτομο από το Παλάτι αποκάλυψε πως οι εργασίες για τον γάμο έχουν παγώσει, παρ’ ότι μας χωρίζουν μόνο δύο μήνες από αυτόν. Η πηγή ανέφερε πως η λίστα καλεσμένων αυτή τη στιγμή είναι επίφοβη μιας και η οικογένεια του αρραβωνιαστικού της Βεατρίκηε, Mozzi, ζει στην Ιταλία.

Άλλος ένας φόβος που υπάρχει για τον γάμο που θα λάβει χώρα μέσα στο Παλάτι είναι πως αν τελικά φτάσει η οικογένεια του Mozzi, ποιος διακινδυνεύει να βρεθεί στον γάμο ο 99χρονος σύζυγος της Ελισάβετ, πρίγκιπας Φίλιππος που είναι στις ευπαθείς ομάδες που πλήττει ο ιός.

Έτσι κι αλλιώς είναι πιθανό να ματαιωθούν κι άλλα βασιλικά events κι έχουν ήδη σταματήσει οι χειραψίες σε όσες εκδηλώσεις έχουν λάβει χώρα.