Φύγε εσύ, έλα εσύ

Φύγε εσύ, έλα εσύ

Ο Hugh Hefner δεν πτοήθηκε και τόσο από την φυγή της πρώην μέλλουσας νύφης του, Crystal Harris και, στις εννιά του μακαρίτη, άλλην έμπασε στο σπίτι.

Και αν ήταν εννιά οι μέρες που είχαν περάσει από την απόφαση της Harris να μην παντρευτεί τελικά τον αιωνόβιο playboy και στη συνέχεια να τον παρατήσει οριστικά, θα ήταν καλά. Αλλά ούτε μια εβδομάδα δεν έχει κλείσει από την ακύρωση του γάμου και ο Hugh Hefner αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή του σαν να μην έγινε τίποτα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του περιβάλλοντός του, λοιπόν, ο Hefner έχει εδώ και μερικές μέρες νέα σύντροφο, η οποία ακούει στο όνομα Anna Sophia Berglund. Αν αναρωτιέστε για το παρελθόν της, να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για ακόμα μία Playmate, η οποία μάλιστα είχε ανακηρυχθεί και Miss January 2011. Στη φωτογραφία βλέπετε την Anna στα δεξιά του Hefner και την Crystal στα αριστερά, όταν ακόμα Hefner και Harris ήταν ζευγάρι και η Anna μια απλή «οικογενειακή» φίλη.

Η Anna έχει ήδη μετακομίσει στην έπαυλη του Playboy και πιο συγκεκριμένα στο δωμάτιο του Hefner, οι δυο τους έχουν ακουστεί να αποκαλούν ο ένας τον άλλον «μωρό μου», ενώ σε μια πρόσφατη βραδιά προβολής ταινίας στην έπαυλη, η Anna και ο Hugh είχαν τρυφερές περιπτύξεις καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας.

Πριν σπεύσετε να τον κακολογήσετε, ωστόσο, πρέπει να σας ενημερώσουμε πως ο Hugh φάνηκε πιο ώριμος στην επιλογή συντρόφου αυτή τη φορά. Η νεαρή Anna είναι μεγαλύτερη από την Crystal κατά 24 –ολόκληρες- μέρες.