Ποιου διάσημου τραγουδιστή οι θαυμαστές τα είδαν όλα;

Ποιου διάσημου τραγουδιστή οι θαυμαστές τα είδαν όλα;

Κυριολεκτικά όλα, όταν ξεγυμνώθηκε, κατά λάθος, επί σκηνής. 

Και επέδειξε τον ολόγυμνο ανδρισμό τος και στους 82.300 fans που τον παρακολουθούσαν.

Εκεί που τραγουδούσε τα solo κομμάτια του στη συναυλία των Take That και, συγκεκριμένα, το πολύ αγαπημένο «Rock DJ» σε μια συναυλία στο Croke Park του Δουβλίνου ένα μέλος του σώματός του ένιωσε, φαίνεται, καταπιεσμένο και αποφάσισε να κάνει προσωπική εμφάνιση στο κοινό. Ξεμύτισε το πέος του από το παντελόνι του και, όπως είπε ένας από τους παριστάμενους στην εφημερίδα Sun, ο Robbie δε βιάστηκε να κάνει κάτι γι αυτό.

Ήταν, άλλωστε, απασχολημένος με το τραγούδι του φωνάζοντας και προσπαθώντας να συνεπάρει το πλήθος και τα χέρια του βρίσκονταν στον αέρα κατά τη διάρκεια της μανιασμένης performance του και δεν σκέπτηκε να τα πλησιάσει προς τον καβάλο του για να περισώσει το «ατύχημα». Κανείς δεν παραπονέθηκε για τη χρονοτριβή του, πάντως.

Και, άλλωστε, δεν ήταν αυτή η πρώτη φορά που ο διάσημος τραγουδιστής έκανε δημόσια εμφάνιση παρέα με τη γύμνια του. Το 1999 περπάτησε στη σκηνή γυμνός σε μια συναυλία του στην Ατλάντα, μαγνητοσκόπησε ένα γενέθλιο μήνυμα για τον Gary Barlow όπως τον γέννησε η μαμά του και την περασμένη βδομάδα, στη συναυλία του στο Cardiff της Ουαλίας έσκισε τα ρούχα του επί σκηνής από τον ενθουσιασμό του.
Το ζήτημα πια, με τον Robbie, είναι, κατά πώς φαίνεται, πότε θα καταφέρει να μείνει ντυμένος.