Πασίγνωστη τραγουδίστρια εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού και ακύρωσε όλες τις συναυλίες της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πασίγνωστη τραγουδίστρια εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού και ακύρωσε όλες τις συναυλίες της

Ακόμη ένα θύμα της πανδημίας;

Μετά την σοκαριστική είδηση πως ο αγαπημένος μας Tom Hanks και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του βρίσκονται σε καραντίνα καθώς βρέθηκαν θετικοί στον ιό, μία ακόμη διάσημη τραγουδίστρια εμφάνισε συμπτώματα κι έχει κάνει το τεστ για τον κορονοϊό.

Στο μεταξύ ακύρωσε όλες τις συναυλίες της περιοδείας της, με μία από αυτές να βρίσκεται και στην χώρα μας, στις 31 Ιουλίου. Ο λόγος για τη Celine Dion, η οποία εμφάνισε συμπτώματα όμοια με αυτά του κορονοϊού, και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Τελικά το τεστ βγήκε αρνητικό, με τα αποτελέσματα, να δείχνουν πως είναι ένα απλό κοινό κρυολόγημα.

Τα συμπτώματά της εμφανίστηκαν την Τρίτη και οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί για τις επόμενες 5-7 μέρες. Αφού εξετάστηκε ενδελεχώς οι γιατροί κατέληξαν πως η ίωση της δεν σχετιζόταν σε καμία περίπτωση με κορονοϊό.

Για το καλό της υγείας της ωστόσο, η Celine θα περάσει τις επόμενες μέρες στο σπίτι της προκειμένου να ξεκουραστεί και αναρρώσει, κάτι που σημαίνει πως έπρεπε να ακυρώσει δύο shows, από την περιοδεία της. Αυτά τα δύο ωστόσο μεταφέρθηκαν σε νέες ημερομηνίες. Άγνωστο παραμένει για το αν θα πραγματοποιηθούν οι άλλες συναυλίες (όπως και αυτή στη χώρα μας) με την ταχύτατη εξάπλωση του ιού.

Μέχρι τον Ιούλιο έχουμε ακόμη αρκετό χρονικό διάστημα βέβαια. Εμείς της ευχόμαστε περαστικά και να επιστρέψει σύντομα σε αυτό που αγαπάει.