Η Kourtney Kardashian φωτογραφίζεται με μαγιό κι αφήνει τις καμπύλες της να «μιλήσουν»

Η Kourtney Kardashian φωτογραφίζεται με μαγιό κι αφήνει τις καμπύλες της να «μιλήσουν»

Η μεγάλη αδερφή Kardashian εντυπωσιάζει το Instagram.

Τι κι αν είναι η μεγαλύτερη ηλικιακά αδερφή των Kardashians, η Kourtney Kardashian είναι κατά πολλούς η πιο εντυπωσιακή και γοητευτική γυναίκα του σπιτιού. Από το 2007 που αρχίσαμε να τη βλέπουμε στο ριάλιτι της οικογένειας, καταλάβαμε ότι πρόκειται για την πιο προσγειωμένη από τρεις μεγάλες, αφού πάντα ήταν προσανατολισμένη στη δημιουργία οικογένειας και δεν έδειχνε μεγάλη αγάπη για το να βρίσκεται μπροστά στον φακό.

Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, πολλές φήμες ενίοτε τη θέλουν να είναι έτοιμη για την έξοδό της από το σόου, ώστε να εστιάσει στην ίδια και τα παιδιά της, ωστόσο και μέχρι στιγμής συνεχίζει να εμφανίζεται και, αν πράγματι παραιτηθεί, τότε σαφώς θα υπάρξει ένα κενό στο KUWTK.




Με το Instagram της ασχολείται ανελλιπώς κι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει μπορούν πραγματικά να σε αφήσουν άφωνη, αφού διανύει το 40ο έτος της ηλικίας της και το κορμί της έχει εκρηκτικές αναλογίες.

Πάρε, για παράδειγμα, αυτή που ανέβασε χτες. Η Kourtney πόζαρε φορώντας ένα μαγιό πάνω από το παντελόνι κι οι followers της κατενθουσιάστηκαν.

Δες τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.