Συγκινεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ρωτάει αν είμαι καλά ενώ η δική του κατάσταση έχει χειροτερέψει»

Συγκινεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ρωτάει αν είμαι καλά ενώ η δική του κατάσταση έχει χειροτερέψει»

Το συγκινητικό μήνυμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η σοβαρή κατάσταση και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού δεν άφησαν ασυγκίνητη την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο και κριτής του Greece's Next Top Model, με ένα μήνυμά της στο Instagram αναφέρθηκε στην δική της αντιμετώπιση των πραγματάτων και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δέχομαι πολλά μηνύματα για την κατάσταση που βιώνουμε και μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω με άλλο τρόπο πέρα από το να ακολουθώ με σεβασμό τις οδηγίες που δεχόμαστε καθημερινά. Ας είμαστε προσεκτικοί, θετικοί κι ας στείλουμε τις προσευχές και την αγάπη μας σε όσους νοσούν και σε όσους είναι στο πλευρό τους και ειδικά σε ιατρούς, νοσοκόμους, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό μέρα- νύχτα.

Υπομονή- αγάπη. Ελπίδα- προσοχή».

Και δεν σταμάτησε εκεί η Ηλιάνα, αλλά μας συγκίνησε μιλώντας για τον φίλο της που το διάστημα αυτό δίνει μάχη για τη ζωή του, αντιμετωπίζοντας μια δύσκολη ασθένεια.

Η κριτής τους GNTM μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον φίλο της και την στήριξή του στην καταιγίδα του κορονοϊού που βιώνουμε. Δες τα stories παρακάτω