Tom Hanks-Rita Wilson: Η selfie από την απομόνωση και το μήνυμα του διάσημου ζευγαριού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Tom Hanks-Rita Wilson: Η selfie από την απομόνωση και το μήνυμα του διάσημου ζευγαριού

Πώς είναι και πώς κόλλησαν τον ιό;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε χθες το πρωί η είδηση πως ο πολυαγαπημένος μας Tom Hanks και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Rita Wilson, προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό, στην Αυστραλία όπου βρίσκονται. Το Twitter πήρε φωτιά με τα σχόλια για το ζευγάρι, στέλνοντας μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Ο Tom στην ανάρτησή του είχε πει πως θα μας ενημερώνουν συχνά πυκνά για την πορεία της υγείας τους, και το πρώτο update έγινε πριν από 5 ώρες. Ο ηθοποιός και ης σύζυγός του έβγαλαν μία selfie από την απομόνωση και μας είπαν τα καθέκαστα και για το πως περνούν την ώρα τους.

Χαμογελαστοί και φορώντας τα καπέλα τους οι δύο stars, μας έστειλαν αγωνιστικούς χαιρετισμούς και ανέφεραν το πόσο καλά τους φέρονται εκεί που βρίσκονται κλεισμένοι. Μάλιστα είπαν πως είναι μαζί σε έναν χώρο, δεν βγαίνουν έξω κι έτσι δεν μεταδίδουν τον ιό. Όπως αναφέρθηκε μάλιστα από αρμόδιους φορείς για το πως το ζευγάρι κόλλησε τον ιό, οι επίσημοι του Queensland Health είπαν –χωρίς να τους κατονομάσουν- πως δεν ήταν περιπτώσεις ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή με κάποιον που νοσούσε ήδη.

Τον ιό τον κόλλησαν έξω από την Αυστραλία και ταξίδεψαν στο Queensland όντας ήδη φορείς του ιού. Οι επίσημοι φορείς πιστεύουν πως κόλλησαν τον ιό είτε στην Αμερική, είτε καθώς ταξίδευαν για Αυστραλία. Το ζευγάρι βρισκόταν στην Αυστραλία για πάνω από μία εβδομάδα προτού διαγνωστούν με τον κορονοϊό, και τώρα βρίσκονται σε απομόνωση σε νοσοκομείο στο Gold Coast για τις επόμενες 15 μέρες.