Πώς επηρέασε ο κορονοϊός το ταξίδι του Archie Harrison στο Λονδίνο;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πώς επηρέασε ο κορονοϊός το ταξίδι του Archie Harrison στο Λονδίνο;

Τα πράγματα είναι παντού δύσκολα

Πριν από δύο ημέρες ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε τον κορονοϊό ως πανδημία και τα μέτρα προφύλαξης έγιναν ισχυρότερα σε όλες τις χώρες. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είδαμε την επιστροφή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από τον Καναδά, για τις τελευταίες τους υποχρεώσεις ως senior royal μέλη της οικογένειας.

Ωστόσο είχε γίνει γνωστό πριν επιστρέψουν στο Λονδίνο, πως η Meghan Markle δεν θα έπαιρνε μαζί της τον Archie Harrison. Οι τότε πληροφορίες ανέφεραν πως η αιτία ήταν το ξέσπασμα του κορονοϊού, και αυτός ήταν εν τέλει πράγματι ο λόγος.

Πώς όμως αυτό επηρέασε το ταξίδι του μικρούλη στο Λονδίνο; Η κίνηση/απόφαση της Meghan και του Harry ήταν μονόδρομος με όλα αυτά που γίνονται, επομένως η επιλογή ο Archie να μην μετακινηθεί στην παρούσα φάση, ήταν και η καλύτερη που μπορούσε να γίνει.

Γιατί οκ μπορεί να λένε πως τα παιδιά δεν κολλάνε, αλλά δεν είσαι σε θέση και να το ρισκάρεις ταξιδεύοντας μια τόσο μεγάλη απόσταση με ένα μωρό που δεν είναι ούτε ενός έτους ακόμη. Πλέον οι γονείς του μικρούλη έχουν επιστρέψει στον Καναδά, και είναι και πάλι όλοι μαζί μια οικογένεια.

Μην νομίζεις πάντως πως όσο έλειπαν δεν επικοινωνούσαν, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έκαναν κάθε μέρα facetime κλήσεις και έβλεπαν τον γιο τους.