Τα δάκρυα της Meghan Markle μέσα στο Παλάτι: «Δεν τους στήριξε η οικογένεια τους»

Πατούλια Κατερίνα
Τα δάκρυα της Meghan Markle μέσα στο Παλάτι: «Δεν τους στήριξε η οικογένεια τους»

Όλα όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές κουρτίνες στην κορύφωση του Megxit

Η επιστροφή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Παλάτι για τις τελευταίες τους στιγμές λίγο πριν το επίσημο Megxit, είχε μπόλικο συναίσθημα και δάκρυα από την 38χρονη δούκισσα του Sussex.

Ανάμεσα σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις, το royal ζευγάρι αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει και την ομάδα του στο Παλάτι, μιας και όλοι θα απολυθούν από την 1η Απριλίου, εφόσον το γραφείο των Sussexes πρέπει να κλείσει.

Ο Ο mid Scobie, royal editor από τον στενό κύκλο του Harry Και της Meghan αποκάλυψε λεπτομέρειες από την συνάντηση του πρίγκιπα με το προσωπικό, εκεί όπου η Meghan λύγισε, έτρεξαν δάκρυα από τα μάτια της καθώς έλεγε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε συντετριμμένοι κι αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε«, τόνισε το ζευγάρι ενώ ο συντάκτης αναφέρει πως το ζευγάρι πίστευε πως το Megxit θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αν ένα ή δύο μέλη της οικογένειας τους είχαν στηρίξει στις δύσκολες εκείνες ημέρες του Γενάρη.

«Βρέθηκαν μόνοι απέναντι σε καταστάσεις που δεν περίμεναν, ακόμα κι όταν η Meghan ήταν έγκυος. Στο αντίο στο προσωπικό τους, πόνεσαν και μίλησαν για μια πληγή που δύσκολα θα κλείσει. Το ζευγάρι πήγε μια απόφαση μιας και η έλλειψη υποστήριξη απέναντι στις επιθέσεις των μίντια ήταν μεγάλη. Δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αλλάξουν μόνοι τους την κατάσταση».



Ο Οmid αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη στην τελευταία συνάντηση με την Markle Και συγκινεί: