Η νικήτρια του GNTM χώρισε και ο σύντροφός της αποκάλυψε το γιατί

Η νικήτρια του GNTM χώρισε και ο σύντροφός της αποκάλυψε το γιατί

Η Κάτια Τραμπάνκο, η μία εκ των δύο νικητριών του GNTM 2, βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο όπου θα κυνηγήσει το όνειρό της στο μόντελινγκ. Προφανώς, η μετακόμιση αυτή της Κάτιας, υπήρξε αφορμή για να ολοκληρωθεί η τρίμηνη σχέση της με τον συγγραφέα Γιώργο Λάγιο.

Ο ίδιος μίλησε για τον χωρισμό, κάτι που δεν έχει κάνει ακόμα το μοντέλο και οι αποκαλύψεις ήταν αναπάντεχες.

«Έχει ολοκληρωθεί η σχέση μας με τη Κάτια. Είμαστε βέβαια σε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, εννοώντας ότι δεν έχουμε προστριβές, εντάσεις, δεν έχουμε τσακωθεί. Όταν έφυγε στο Λονδίνο χωρίσαμε. Ήταν μία απόφαση που την είχαμε προβλέψει...



Καθόλου εύκολο δεν είναι να βάλεις χρονοδιάγραμμα σε μια σχέση. Με την Κάτια είχαμε κάνει συζητήσεις με πολύ συναίσθημα, είχαμε παλέψει με το “εγώ” μας”. Επειδή είμαι αρκετά μεγαλύτερος σε ηλικία και έχω φάει τις σφαλιάρες μου, προτιμώ ένας άνθρωπος να κυνηγήσει το όνειρό του, να συντελέσω σε αυτό, παρά να τον έχω κρατήσει πίσω. Ήταν ξεκάθαρη η Κάτια ότι ήταν αυτό που θέλει στη ζωή της. Δεν υπήρχε ο έρωτας ή η καριέρα. Υπήρχε η καριέρα»

Έχουμε μια πολύ ωραία γεύση ο ένας από τον άλλον», είπε π συγγραφέας, που μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχε μιλήσει μαζί με την Ταραμπάνκο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την σχέση τους και τους περίεργους κανόνες σε αυτήν.