Ξέρουμε ακριβώς πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Gerard Butler: Αποκλειστικές φωτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέρουμε ακριβώς πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Gerard Butler: Αποκλειστικές φωτό

Είναι απλά κούκλος

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε για την πολυαναμενόμενη έλευση του Gerard Butler στην Ελλάδα. Ο πασίγνωστος ηθοποιός του Hollywood είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να έρθει στη χώρα μας και να τρέξει από τον Μυστρά στη Σπάρτη ως λαμπαδηδοδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Μάλιστα εχθές έγινε και ένα gala στο οποίο και τιμήθηκε ο ηθοποιός. Ο Gerard Butler έγινε ευρέως γνωστός από την συμμετοχή του στην ταινία 300, όταν και ενσάρκωσε τον Λεωνίδα. Έκτοτε απέκτησε φανατικό κοινό, το οποίο σήμερα στη Σπάρτη μαζεύτηκε για να τον αποθεώσει.

Εμείς γνωρίζουμε ακριβώς που βρίσκεται κι έχουμε και αποκλειστικές φωτογραφίες. Ο 50χρονος Σκωτσέζος ηθοποιός μαζί με τους Σπαρτιάτες κατοίκους βρέθηκε στο στάδιο της περιοχής όπου και του απονεμήθηκε όπως είδαμε ένας έπαινος, αλλά και μια περικεφαλαία σαν αυτή που φορούσε ο Λεωνίδας σε αγαλματίδιο.

Ο Gerard μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ήταν ιδιαίτερα φιλικός αφού φωτογραφήθηκε με όσους περισσότερους πολίτες και θαυμαστές μπορούσε. Άλλωστε όπως είπε και ο ίδιος και το πιστεύουμε «Είμαι Έλληνας στην καρδιά». Δες στη gallery τις φωτογραφίες του και θαύμασέ τον.

P.S: Gerard we love you!