Big Brother: 5 «επικές» στιγμές που δε θα ξεχάσουμε

Big Brother: 5 «επικές» στιγμές που δε θα ξεχάσουμε

Ο νέος κύκλος του Big Brother αρχίζει κι εμείς θυμόμαστε 5 σκηνές από σχεδόν 20 χρόνια πριν.

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου Big Brother στην Ελλάδα (2001). Το concept ήταν τότε πολύ καινούργιο για τη χώρα μας και η λογική του να κλείνονται άνθρωποι εντελώς διαφορετικής λογικής και νοοτροπίας μαζί σε ένα σπίτι ανέβαζε τα νούμερα της τηλεθέασης κατακόρυφα.

Πολλοί από τους παίκτες που συμμετείχαν έχουν μείνει αξέχαστοι μέχρι και σήμερα στο Ελληνικό κοινό, γι’ αυτό και λίγο πριν αρχίσει ο νέος κύκλος σήμερα το βράδυ, είπαμε να θυμηθούμε τις 5 στιγμές που μας έμειναν από τα πρώτα Big Brother.

1. Τελικός Big Brother 1 με Πρόδρομο – Τσάκα




Θα έλεγε κανείς ότι ο τελικός από μόνος του θα ήταν κάτι που θα θυμόμασταν, ωστόσο, η αντίδραση των φιναλίστ και κυρίως του Γιώργου Τσάκα μάς άφησε λίγο άφωνες. Μην μπορώντας να πιστέψει ότι κέρδισε, άρχισε να πανηγυρίζει αναποδογυρίζοντας το τραπέζι μπροστά του.

2. Big Brother 1, όταν έκαναν ραπ.




Μπορεί σήμερα η rap να είναι της μόδας, ωστόσο το Big Brother 1 μάλλον έβλεπε μπροστά, αφού οι συμμετέχοντες αποφάσισαν σε κάποια φάση να ραπάρουν και να προσφέρουν ένα αξέχαστο θέαμα στους θεατές.

3. Όταν η Ρέα έβαλε τα κλάματα.




Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να βάλει κάποιος τα κλάματα κι ένας από αυτούς φαίνεται να είναι να μη σ' αγκαλιάζει ο Χρήστος.

4. Όταν η Ρέα αποχώρησε.




Η αποχώρηση της Ρέας ίσως ήταν μία από τις πιο δραματικές στιγμές που έχουμε ζήσει σε Ελληνικό ριάλιτι. Το κλάμα που είδαμε δεν είχε προηγούμενο κι οι παίκτες το έζησαν για τα καλά.

5. Όταν ο Πρόδρομος τσαντίστηκε στο τάβλι.




Σαφώς, μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση όταν παίζεις με κάποιον, όμως ο Πρόδρομος το τερμάτισε. Ξαφνικά, εκεί που κάθονταν κι έριχναν ζαριές, είπε να πετάξει στον αέρα το τάβλι… Κυριολεκτικά.