Η Chiara Ferragni τα βάζει με πασίγνωστη celebrity για τον κορονοϊό: «Μην υποτιμάς το πρόβλημα»

Η Chiara Ferragni τα βάζει με πασίγνωστη celebrity για τον κορονοϊό: «Μην υποτιμάς το πρόβλημα»

Το μοντέλο κατηγορεί τους celebrities που δε χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο.

Την ώρα που μία-μια οι χώρες αρχίζουν να μπαίνουν σε καραντίνα και που τα βίντεο από την Ιταλία και την επέλαση του κορονοϊού κάνουν τον γύρο του πλανήτη, η Chiara Ferragni τα βάζει με πασίγνωστη celebrity που, όχι απλώς δεν αναγνωρίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά την υποτιμά, κάνοντας το πρόβλημα να φαίνεται μικρότερο απ’ όσο πραγματικά είναι.

Η γειτονική χώρα έχει δεχτεί πολύ σοβαρό χτύπημα με την εξάπλωση του ιού, μετράει χιλιάδες αρρώστους, με τους νεκρούς να έχουν περάσει τους χίλιους και τον αριθμό να ανεβαίνει. Οι Ιταλοί βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και τραγουδάνε για να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλον και τα βίντεο που βγαίνουν στη δημοσιότητα συγκινούν κάθε θεατή.

Μέσα σε όλο αυτό κλίμα, λοιπόν, το να βγαίνει κάποιος και να λέει ότι δεν είναι και τόσο σοβαρά τα πράγματα, φυσικά και δε θα αρέσει, πόσο μάλλον σε ανθρώπους που βιώνουν χειρότερα από τους οποιουσδήποτε αυτήν την κατάσταση.

Κάτι τέτοιο είναι που να έκανε η Kendall Jenner στις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram και βλέποντάς το η Chiara έκρινε αναγκαίο να απαντήσει τόσο στην ίδια όσο και άλλους celebrities που δεν εκμεταλλεύονται τη δημοσιότητά τους για να περάσουν το σωστό μήνυμα.

Όλα όσα είπε το μοντέλο βρίσκονται στο βίντεο και στην gallery στη συνέχεια.