Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η νικήτρια του GNTM αυτοτρολάρεται για τον κορονοϊό στο Instagram

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η νικήτρια του GNTM αυτοτρολάρεται για τον κορονοϊό στο Instagram

Και αυτή η φωτό λέει πολλές αλήθειες

Το Greece’s Next Top Model ολοκληρώθηκε πριν από περίπου τρεις μήνες με την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπανκό να αναδεικνύονται νικήτριες του reality μοντέλων. Εκείνο το βράδυ ομολογουμένως δεν ήταν και το καλύτερό μας, αφού περιμέναμε τόσο καιρό την ανακοίνωση της νικήτριας, προσπαθήσαμε να ψηφίσουμε και εν τέλει βγήκαν δύο. Πιστέψαμε σε μεγάλο βαθμό πως μας κάνουν πλάκα οι κριτές, όμως όχι δεν ήταν αστείο.

Στην πορεία αυτό ξεχάστηκε, και αν υπάρχει κάτι το οποίο απασχολεί τον κόσμο σε τεράστιο βαθμό είναι ο κορονοϊός και το πόσο γρήγορα αυτός εξαπλώνεται. Τα κρούσματα και στην χώρα μας έχουν ξεπεράσει τα 200, ενώ πολύς κόσμος αδυνατεί να καταλάβει το μέτρο #μένουμεσπίτι κάνοντας βόλτες και γεμίζοντας τις παραλίες.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, μία από τις νικήτριες του Greece’s Next Top Model είπε να αυτοτρολαριστεί λίγο και να κάνει κι εμάς να γελάσουμε, ανεβάζοντας στο Instagram account της, μία φωτογραφία, η οποία δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα την κατάστασή μας αυτή τη στιγμή. Η φωτογραφία αυτή κάνει τον γύρο του διαδικτύου και οφείλεις να τη δεις, γιατί σίγουρα θα γελάσεις.

Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες τη φωτογραφία που ανέβασε η Άννα Μαρία στο account της σε μορφή story εχθές αργά το βράδυ.