Το συγκινητικό μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου και η selfie μέσα από το σπίτι της

Το συγκινητικό μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου και η selfie μέσα από το σπίτι της

H τραγουδίστρια έγραψε μια συγκινητική αφιέρωση

Μόλις χθες, Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, όλος ο κόσμος βγήκε στις εννιά το βράδυ ακριβώς για να χειροκροτήσει τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει μάχη με τον κορονοϊό στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Το σύνθημα αυτό ακολούθησαν δεκάδες διάσημοι, ανάμεσά τους και η Μελίνα Ασλανίδου. Η τραγουδίστρια με την απίθανη φωνή, μένει σπίτι και αρχικά μοιράστηκε μια selfie μέσα από το σαλόνι της.

officialaslanidoumelina 89735805 2816658488370355 9181805589516185154 n

Αργότερα και λίγο μετά τις εννιά το βράδυ, η Ασλανίδου έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για την κίνηση του κόσμου να βγει στα μπαλκόνια γράφοντας χαρακτηριστικά:

«# μένουμε σπιτι..
Το βράδυ στις 9 στο μπαλκόνι έζησα όπως όλοι μας αυτό το μοναδικό συναίσθημα, εξου και το χαμόγελο, χειροκροτησαμε όλοι μαζί τους ανθρώπους που αγωνίζονται για εμάς, τους ανθρώπους του συστήματος της υγείας.. Όσο είμαστε ενωμένοι, συνειδητοποιημενοι και υπευθυνοι είμαι σίγουρη ότι θα βγούμε γρήγορα από αυτό το κανάλι...
Μέχρι τότε ας κάνουμε την κάθε μας στιγμή πολύτιμη στα σποτάκια μας που είχαν χρόνια να μας δούνε τόσο πολύ και τόση ώρα μέσα».

Εννοείται πως το μήνυμα της Μελίνας έγινε viral και τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευσή της «έπεσαν» βροχή.

Δες τo ποστ παρακάτω