Τι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον κορονοϊό και το ταξίδι στην Ιταλία

Τι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον κορονοϊό και το ταξίδι στην Ιταλία

Οι πρώτες δηλώσεις της Φαίης Σκορδά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε μέσω Instagram πως μετά από την πραγματοποίηση του σχετικού τεστ για τον κορονοϊό στην ίδια και στα παιδιά της, η παρουσιάστρια βρέθηκε θετική στον ιό.

Κι ενώ τα παιδιά της είναι αρνητικά, το αποτέλεσμα αυτό έφερε ένα ντόμινο εξελίξεων στον ΑΝΤ1 που σταμάτησε το πρωινό του πρόγραμμα και αξιολογείται εκ νέου η συνέχιση ή μη διάφορων παραγωγών του σταθμού. Την ίδια στιγμή, σταματά και η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει την ίδια μακιγιέρ με την Σκορδά και σταματά και η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Τατιανάς Στεφανίδου ενώ τα γυρίσματά του σταμάτησε και το My style Rocks.

fayskorda 89601825 3399939126700556 8935804396146800507 n

Η Φαίη που βρίσκεται σε απομόνωση μένοντας σπίτι μίλησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρουσιάστρια του Happy Day, μετέφερε την μεταξύ τους συνομιλία στον αέρα της εκπομπής της.

Η Σταματίνα εξήγησε πως η Φαίη παραμένει πλήρως ασυμπτωματική ενώ αποκάλυψε τις σκέψεις της Σκορδά, ειδικά για το ταξίδι που είχε κάνει στην Ιταλία με τον νέο συντροφό της πριν από μερικές εβδομάδες.

Διάβασε παρακάτω τι είπε στην Σταματίνα η Φαίη.

DPG Network