Μόλις έγινε γνωστό πότε θα ταξιδέψει ο γιος της Meghan Markle στο Λονδίνο για να δει τη βασίλισσα

Πατούλια Κατερίνα
Μόλις έγινε γνωστό πότε θα ταξιδέψει ο γιος της Meghan Markle στο Λονδίνο για να δει τη βασίλισσα

Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη κάνει η Page Six της Post μόλις σήμερα και αφορά στο επόμενο ταξίδι του γιου της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry του εννιά μηνών σήμερα Archie Harrison.

Η βασίλισσα φέρεται να είναι πολύ στεναχωρημένη που ο εγγονός της αποφάσισε να μην φέρει τον γιο του μαζί στο πρόσφατο ταξίδι του στο Λονδίνο για τις τελευταίες εκδηλώσεις πριν την παραίτηση του από τα βασιλικά αξιώματα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Harry στεναχωρεί την Ελισάβετ, μιας και από το περσινό καλοκαίρι, οι Sussexes αρνούνται τις προσκλήσεις που τους κάνει η βασίλισσα.



Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο πρίγκιπας αποφάσισε να ευχαριστήσει τη γιαγιά του και τον πατέρα του Κάρολο και να ταξιδέψει μαζί με τον Archie το καλοκαίρι στο Balmoral, το καλοκαιρινό θέρετρο της Ελισάβετ στην Σκωτία.

Ο Harry ήταν προσκεκλημένος και πέρσι αλλά αρνήθηκε την πρόσκληση.

Ο Archie θα γίνει ενός στις 10 Μαΐου και στο διάστημα αυτό έχει ελάχιστα δει και τον παππού του Κάρολο και την προγιαγιά του Ελισάβετ.

Ο μικρός Archie έχει δει εξίσου ελάχιστα και τα ξαδέρφια του, George, Charlotte Και Louis σύμφωνα με τους Sunday Times ενώ η δικαιολογία για να μην ταξιδέψει, ήταν σύμφωνα με πηγές η έξαρση του κορονοϊού στη Βρετανία.