«Η Meghan πρέπει να κατέβει από το καλάμι της», η αγενής δήλωση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Η Meghan πρέπει να κατέβει από το καλάμι της», η αγενής δήλωση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Και η επίθεση συνεχίζεται

Σα να μην είχαν αρκετά προβλήματα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle με το Megxit, αλλά και την κόντρα Harry-William, η οικογένεια της δούκισσα για μία ακόμη φορά μπαίνει στο προσκήνιο και κάνει τα πράγματα άνω κάτω, φυσικά ανακατεύοντας και πάλι τα media σε όλο αυτό.

Αυτή τη φορά ο ετεροθαλής αδερφό της Tom Jr. μίλησε στο Express και κατάφερε κάτι απίστευτο. Σε μία μόνο πρότασή του την πρόσβαλε και της ζήτησε να του κάνει και μια χάρη ταυτόχρονα. Τρελό έτσι;

«Η Meghan θα έπρεπε πραγματικά να κατέβει από το καλάμι της, να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της και να τα βρει μαζί του. Αυτός ο άνθρωπος αφιέρωσε όλη τη ζωή του σε εκείνη. Αυτό που είναι σήμερα, κι εκεί που είναι, το χρωστάει σε αυτόν». Αυτές ήταν οι δηλώσεις του αδερφού της και πρώτη φορά βλέπουμε κάποιον να προσβάλει και να ζητάει χάρη από κάποιον ταυτόχρονα.

Και αυτό το πρωτείο πηγαίνει στην οικογένεια της Meghan. Ο Tom ανέφερε επίσης πως ο πατέρας του Thomas «πεθαίνει από επιθυμία» να τα βρει με την κόρη του και να δει τον μικρό Archie. «Ακόμη και αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνει, ας πάρει ένα τηλέφωνο τον πατέρα της. Δεν του έχουν μείνει και πολλά χρόνια ζωής ακόμη. Είναι εξοργισμένος που δεν μπορεί να της στείλει ούτε ένα μήνυμα», συνέχισε ο Tom.

Και αναρωτιόμαστε πώς γίνεται να τα εννοεί όλα αυτά, έχοντας ένα τόσο βεβαρημένο παρελθόν τα τελευταία δυόμιση χρόνια με όλα αυτά που έχει πει κι έχει κάνει στην κόρη του;