Ο πιο hot ηθοποιός του Hollywood αποκάλυψε πως είναι επίσης θετικός στον κορονοϊό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πιο hot ηθοποιός του Hollywood αποκάλυψε πως είναι επίσης θετικός στον κορονοϊό

Μέσα από τα social media του

Και αν νόμιζες πως η λίστα με τα κρούσματα τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε εξωτερικό δεν θα μεγαλώσει άλλος, έκανες προφανώς λάθος. Μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη πως κι αυτό είναι θετικός στον κορονοϊό (λογικά θα συνέβαινε), ένας ακόμη ηθοποιός αποκάλυψε το ίδιο για τον εαυτό του.

Ο πιο hot ηθοποιός του Hollywood και προσφάτως παντρεμένος μέσα από το Twitter account του ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον ιό και πως είναι σε καραντίνα. Ο λόγος για τον Idris Elba, ο οποίος έκανε το τεστ και βγήκε θετικός.

«Σήμερα το πρωί έκανα το τέστ για τον Covid 19 και βγήκα θετικός. Αισθάνομαι καλά, δεν έχω συμπτώματα για την ώρα όμως απομονώθηκα μόλις έμαθα για την έκθεσή μου στον ιό. Μείνετε στο σπίτι. Θα σας κρατώ ενήμερους για την πορεία μου, μην πανικοβάλλεστε», έγραψε ο 47χρονος ηθοποιός στην ανάρτησή του στο Twitter.

Ο ίδιος εξηγεί στο βίντεο πως έκανε το τεστ γιατί έμαθε πως εκτέθηκε στον ιό. Στο βίντεο του μάλιστα παρακινεί τον κόσμο να πλένει τα χέρια του και να κρατά τις αποστάσεις, ενώ εξηγεί πως η σύζυγός του Sabrina δεν έκανε το τεστ και ούτε έχει συμπτώματα. Προς το παρόν.