Άγριο κράξιμο στην αδερφή της Amal Clooney για τις πανάκριβες χειρουργικές μάσκες που πουλάει

Πατούλια Κατερίνα
Άγριο κράξιμο στην αδερφή της Amal Clooney για τις πανάκριβες χειρουργικές μάσκες που πουλάει

Μπελάς έχει αποδειχτεί για την Amal Clooney, η μεγάλη της αδερφή Tala Alamuddin Le Tallec.

Η 47χρονη, Tala, δέχτηκε σφοδρή κριτική στον καιρό του κορονοϊού που βιώνουμε, μιας και μέσα από το fashion site της, Totally Tala, αποφάσισε να πουλήσει χειρουργικές τύπου μάσκες αξία 30 ευρώ.

Και δεν είναι μόνο η τιμή της μάσκας που σχολιάστηκε αλλά και το γεγονός πως η μάσκα είναι απλά για ομορφιά και δεν έχει καμία ιατρική προδιαγραφή.

Οι μάσκες που ποικίλλουν σε σχέδια από λεοπάρ μέχρι ντένιμ, έχουν χρόνο παράδοσης από 8 έως 12 εβδομάδες και τμήμα των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στον Ερυθρό Σταυρό Σιγκαπούρης, όπου και κατοικεί η αδερφή της Amal.



Η ίδια η αδερφή της Amal Clooney γράφει χαρακτηριστικά:

«Στον κόσμο που αλλάζει, σε έχουμε καλυμμένη, με άνετες και σικάτες μάσκες. Η χλιδάτη μάσκα προσφέρει προστασία με χάρη, η Le Masque είναι σχεδιασμένη για τις φυσικές καμπύλες του προσώπου για να εφαρμόζει τέλεια. Όταν κι αν γίνει, ας το αντιμετωπίσουμε μαζί».

Μετά την κριτική που δέχτηκε για τις μη ιατρικές προδιαγραφές της Le Masque,η Αlamuddin μίλησε στο Hello και αποκάλυψε πως οι μάσκες χρησιμοποιούνται γενικά στα νοικοκυριά της Aσίας, σε κάθε κρυολόγημα, κόντρα στην μόλυνση και μετά από κάποια αισθητική επέμβαση.

«Όχι οι μάσκες μας δεν έχουν κάποιο πιστοποιητικό, απλά αποτελούν ένα φυσικό εμπόδιο κόντρα στο φτέρνισμα αλλά δεν είναι ιατρικά πιστοποιημένες».