Δύσκολες στιγμές για την πασίγνωστη ηθοποιό. Εισέβαλλαν σπίτι της και ήταν μέσα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δύσκολες στιγμές για την πασίγνωστη ηθοποιό. Εισέβαλλαν σπίτι της και ήταν μέσα

Ευτυχώς όλοι έδρασαν εγκαίρως

Κι ενώ όλοι ασχολούμαστε με τον κορονοϊό και τη δυσκολία του να βγούμε πια από τα σπίτια μας, η πασίγνωστη ηθοποιός του Hollywood βίωσε μία εντελώς τρομακτική και δύσκολη στιγμή προχθές στο σπίτι της. Όπως έγινε γνωστό, κάποιο εισέβαλε στο σπίτι της από την μπροστινή πόρτα, με εκείνη μάλιστα να βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Η 29χρονη ηθοποιός κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, όταν είδε την πόρτα του σπιτιού της ξεκλείδωτη. Όλα συνέβησαν την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 21:15 τοπική ώρα, με τη Jennifer Lawrence πραγματικά να «γλιτώνει» την τελευταία στιγμή, με τη βοήθεια της ασφάλειάς της. Η προσωπική φρουρά της ηθοποιού, φρόντισε ώστε να μην της συμβεί κάτι.

Λίγο πριν η δράστης, ναι ήταν γυναίκα, πλησιάσει τη Jennifer η ασφάλεια του σπιτιού τη συνέλαβε. Στη συνέχεια και με πληροφορίες του TMZ συνελήφθη με το πλημμέλημα της παραβίασης προσωπικού χώρου. Ο λόγος πάντως για το οποίο εκείνη μπήκε στο σπίτι της Jennifer, ήταν απλά για να τη δει από κοντά.

Ok, δεν το λες και φυσιολογικό να μπαίνουν σπίτι σου απλά για να σε γνωρίσουν, ευτυχώς όμως δεν συνέβη τίποτα χειρότερο από αυτό.