Κάτια Ζυγούλη-Αναστασία Ρουβά: Δες πώς περνάνε στην καραντίνα

Κάτια Ζυγούλη-Αναστασία Ρουβά: Δες πώς περνάνε στην καραντίνα

Τα κορίτσια το διασκεδάζουν

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα η ελληνική κυβέρνηση έχει ορίσει την κατ’ οίκον καραντίνα σε όλους τους πολίτες, προκειμένου να περιοριστεί με κάθε τρόπο η διασπορά του κορονοϊού. Μένοντας λοιπόν στο σπίτι ψάχνουμε να βρούμε να κάνουμε πράγματα δημιουργικά, να διαβάζουμε βιβλία, να κάνουμε γυμναστική έτσι ώστε να μη βαριόμαστε.

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που δουλεύουν από τα σπίτια τους κανονικά, οπότε υπάρχει κι ένα 8ωρο, το οποίο καλύπτεται κάπως και δεν βαριέσαι τόσο. Οι celebrities Έλληνες και ξένοι και όσοι έχουν παιδιά, έχουν λίγα περισσότερα πράγματα να κάνουν και κάπως το διασκεδάζουν.

Και η Κάτια Ζυγούλη μας δείχνει πως πέρασε την χθεσινή (5η μέρα) καραντίνας μαζί με τα παιδιά στο σπίτι. Σε ένα story που ανέβασε στο Instagram account της, κάνει ένα χορευτικό με την κόρη της Αναστασία και ομολογούμε πως το διασκεδάζουν πολύ. Από το βίντεο αυτό δύο πράγματα αντιληφθήκαμε πάντως.

Πως η Αναστασία έχει γίνει πια ολόκληρο κορίτσι, απίστευτο το πόσο έχει μεγαλώσει- και πως χορεύει απίστευτα, ενώ η Κάτια έχει χάσει λίγο τον ρυθμό της. Όπως και να ‘χει το βιντεάκι αυτό είναι τέλειο και εμείς ήδη το κάνουμε πρόβα.