Ο κορονοϊός χτύπησε και το παλάτι: Αυτός είναι ο πρώτος royal που προσβλήθηκε από τον ιό

Ο κορονοϊός χτύπησε και το παλάτι: Αυτός είναι ο πρώτος royal που προσβλήθηκε από τον ιό

Ποιο μέλος βασιλικής οικογένειας αρρώστησε;

Ο κορονοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις καθώς βλέπουμε τις τελευταίες μέρες, αφού αρκετοί celebrities έχουν νοσήσει από τον νέο ιό. Τώρα έχουμε και το πρώτο θύμα του ιού στη βασιλική οικογένεια, με τον πρώτο royal να βγαίνει θετικός στο τεστ που του έγινε.

Ο λόγος για τον Karl von Habsburg τον Αρχιδούκα της Αυστρίας, ο οποίος παρουσίασε κάποια συμπτώματα κι έκανε το τεστ, το οποίο και βγήκε δυστυχώς θετικό. Ο 59χρονος επικεφαλής του House of Habsburg-Lorraine βρίσκεται σε καραντίνα από την Πέμπτη 12 Μαρτίου και αρχικά νόμιζε πως έχει απλά μια γρίπη.

Εν τέλει κάποιος από τους φίλους του, του είπε να κάνει το τεστ για τον κορονοϊό, και κάπως έτσι πήρε την απόφαση να εξεταστεί. Το τεστ βγήκε θετικό και ο αρχιδούκας της Αυστρίας είναι το πρώτο βασιλικός μέλος που αρρωσταίνει από τον νέο ιό. «Είναι κάπως ενοχλητικό, όμως είμαι καλά. Δεν είναι και η μαύρη πανούκλα», φέρεται να είπε ο 59χρονος royal όταν τον κάλεσαν από το Αυστριακό κανάλι oe24.

«Αρχικά νόμιζα πως είναι η συνηθισμένη γρίπη. Όταν ένας φίλος με κάλεσε και μου είπε πως είχε ένα θετικό κρούσμα στο κογκρέσο της Ελβετίας, τότε έκανα κι εγώ το τεστ. Πρέπει να επαινέσω τις αυστριακές αρχές επειδή ενεργούν με μέτρο και στόχο. Ο πανικός δεν είναι λύση και δεν είναι απαραίτητος», είπε ο αρχιδούκας.