Έχεις δει τον κούκλο αδερφό της Όλγας Φαρμάκη;

Έχεις δει τον κούκλο αδερφό της Όλγας Φαρμάκη;

Αν όχι, ήρθε η ώρα

Η Όλγα Φαρμάκη είναι μία από τις πιο όμορφες και γοητευτικές γυναικείες παρουσίες της ελληνικής showbiz. Οι φωτογραφίες της στο Instagram είναι όλες μία και μία και δεν ξέρεις πραγματικά που να πρωτοκάνεις like. Η Όλγα βιώνει κι εκείνη τη δική της προσωπική καραντίνα δουλεύοντας από το σπίτι της, όπως κάνει και πολύς ακόμη κόσμος.

Εχθές είχε γενέθλια ο αδερφός της, Μανούσος κι εκείνη του ευχήθηκε μέσα από το Instagram account της με τον δικό της τρόπο. Σίγουρα θα ήθελε να έχει γιορτάσει κάπως αλλιώς τα γενέθλιά του και ενδεχομένως να μπορεί να τον δει και από κοντά, όμως αυτό στις μέρες που διανύουμε είναι κάπως δύσκολο.

Εσύ όμως έχεις δει ποτέ ξανά τον αδερφό της Αγρινιώτισσας καλλονής; Ο Μανούσος –αν και δεν ξέρουμε την ακριβή ηλικία του- είναι ένας πολύ όμορφος νεαρός, και όπως έχουμε δει και σε άλλες φωτογραφίες της στο Instagram μαζί του, μοιάζουν ιδιαίτερα πολύ.

Αν δεν έχεις ξαναδεί τον κούκλο αδερφό της Όλγας, τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στη gallery που ακολουθεί και να δεις τις φωτογραφίες του, αλλά και πως του ευχήθηκε.