Δανάη Παππά: Η throwback φωτογραφία της που θα σε κάνει να μείνεις με το στόμα ανοιχτό

Δανάη Παππά: Η throwback φωτογραφία της που θα σε κάνει να μείνεις με το στόμα ανοιχτό

Οι ομοιότητες είναι ελάχιστες

Τη Δανάη Παππά τη γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του Alpha «το Τατουάζ» πριν από δύο χρόνια περίπου. Η νεαρή ηθοποιός είναι ένα πολύ όμορφο και γοητευτικό κορίτσι και κάθε της φωτογραφία στο Instagram account της είναι η απόδειξη των όσων σου λέμε. Η Δανάη έχει κάνει επίσης μπαλέτο, ενώ για ένα διάστημα υπήρξε και cheerleader στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Τώρα τη βλέπεις μέσα από τις «8 λέξεις» στο οποίο και πρωταγωνιστεί, ενώ αν θες να τη «γνωρίσεις» καλύτερα δεν έχεις παρά να μπεις στο Instagram account της και να χαζέψεις τις φωτογραφίες της.

Ως χορεύτρια όπως αντιλαμβάνεσαι πως έχει κι ένα απίστευτο κορμί, και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, οι φωτό της μιλούν από μόνες τους. Πόσες φορές την έχουμε δει με μαγιό και μας έχει «κόψει την ανάσα»; Σήμερα όμως δεν θα μιλήσουμε για το απίστευτο σώμα της το οποίο ουκ ολίγες φορές έχουμε εκθειάσει, αλλά για μία throwback φωτογραφία της, η οποία επίσης μας τρέλανε.

Δεν ξέρουμε την ακριβή ηλικία της στη φωτό, είναι όμως σίγουρα πολύ μικρή αν κρίνουμε από τα χαρακτηριστικά της. Είναι αλήθεια πως δυσκολευτήκαμε κάπως να αναγνωρίσουμε τη Δανάη σε αυτή τη φωτό, μιας και το μόνο κοινό που βρίσκαμε ήταν τα σαρκώδη χείλη της.

Παρ’ όλα αυτά η φωτογραφία της είναι τρομερή και αν μη τι άλλο αξίζει ένα like σου. Δες τη στη gallery που ακολουθεί.