Δεν ήταν γραφτό! Η εγγονή της βασίλισσας ανέβαλε τον γάμο της λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσή του

Πατούλια Κατερίνα
Δεν ήταν γραφτό! Η εγγονή της βασίλισσας ανέβαλε τον γάμο της λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσή του

Ακόμα μία αναποδιά για τη Βεατρίκη

Ήταν επτά του Φλεβάρη του 2020 όταν το Παλάτι και ο λογαριασμός της βασίλισσας στο Instagram μας ανακοίνωσαν την ημερομηνία γάμου της εγγονής της βασίλισσας, πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον αγαπημένο της Edoardo Mapelli Mozzi.

Όλα αυτά προτού ο κορονοϊός καταλάβει τον πλανήτη. Αυτή τη στιγμή, ο γάμος της Βεατρίκης φαίνεται πως αναβάλλεται- τουλάχιστον η δεξίωση- μέχρι νεοτέρας.

Τα προβλήματα ήδη πολλά. Η Βρετανία βρίσκεται σε συναγερμό καθώς τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται καθημερινά, η βασίλισσα Ελισάβετ φεύγει για το Windsor, μιας και ο ιός πλήττει κυρίως τους ηλικιωμένους ενώ φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Φίλιππο νεκρό, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Την ίδια στιγμή και η οικογένεια του Mozzi είναι αποκλεισμένη στην Ιταλία με έναν τραγικό αριθμό νεκρών καθημερινά.



Ο γάμος θα λάμβανε χώρα στο εκκλησάκι μέσα στο Παλάτι και η βασίλισσα θα αναλάμβανε την δεξίωση επίσης στο Buckingham.

Πάντως και οι μελλόνυμφοι δεν θέλουν να μπει κανείς σε κίνδυνο, γιαυτό και ανέβαλλαν ήδη την γαμήλια δεξίωση. Μένει να δούμε αν θα λάβει χώρα έστω το μυστήριο ή αν για πρώτη φορά θα ακυρωθεί ένας πριγκιπικός γάμος. Αυτή δεν είναι η πρώτη αναποδιά για τη Βεατρίκη. Και το πάρτυ αρραβώνων κόντεψε να ακυρωθεί και τελικά έγινε με λιγότερο κόσμο και η ανακοίνωση του αρραβώνα συνέπεσε με το σκάνδαλο του πατέρα της Βεατρίκης και της Ευγενίας, πρίγκιπα Andrew.