Δεν φαντάζεσαι τι έχει επιβάλλει η Meghan Markle στο προσωπικό της στον Καναδά εξαιτίας του Covid 19

Πατούλια Κατερίνα
Δεν φαντάζεσαι τι έχει επιβάλλει η Meghan Markle στο προσωπικό της στον Καναδά εξαιτίας του Covid 19

Οι απαιτήσεις της Meghan και η βαθιά θλίψη του Harry

Αν νομίζεις πως ο κορονοϊός δεν έχει επηρεάσει τη μανιακή με την καθαριότητα Meghan Markle, στον μακρινό Καναδά, κάνεις λάθος. Η 38χρονη δούκισσα του Sussex που ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της λίγο πριν την παραίτηση από τα βασικά royal καθήκοντά της και έχει επιστρέψει στο Vancouver Island του Καναδά παρέα με τον Harry, φέρεται να έχει βάλει αυστηρούς κανόνες στο προσωπικό της.

Σύμφωνα με την Express, η Meghan αναγκάζει το προσωπικό να φορά γάντια από λάτεξ την στιγμή που ο πρίγκιπας νιώθει απομονωμένος και τρομοκρατημένος για το μέλλον του 70χρονου πατέρα του, της 93χρονης γιαγιάς του και του 99χρονου παππού του.



Πάντως, σε όλη αυτή την κρίση και την πανδημία, ο Harry Και η Meghan θεωρούν πως υπάρχει κρίση πνευματικής υγείας και θέλουν να βοηθήσουν τον κόσμο. Το ξεκίνημα έγινε μέσω Instagram με ένα quote δήλωση στην οποία εξηγούν πως σε αυτό που βιώνουμε με τον COVID19 είμαστε όλοι μαζί.

Πάντως, πηγή από το εσωτερικό του σπιτιού των Sussexes αναφέρει πως η Markle επιλέγει μερικά άτομα από το προσωπικό για να συναναστραφεί μαζί τους και το ίδιο συμβαίνει και με τον Archie Και με τον Harry, το πρωτόκολλο υγιεινής είναι αυστηρό και όποιο δεν φορά γάντια βλέπει την έξοδο.

Η Meghan είπε σε φίλους της πως ακόμα και από την απομόνωση θέλει να βοηθήσει τον κόσμο και δεν θα κάτσουν στο σπίτι με τον πρίγκιπα χωρίς να κάνουν τίποτα.

Δες το μήνυμα στο Instagram παρακάτω