Τι ζήτησε η Σμαράγδα Καρύδη από τους πλούσιους Έλληνες στις μέρες του κορονοϊού

Τι ζήτησε η Σμαράγδα Καρύδη από τους πλούσιους Έλληνες στις μέρες του κορονοϊού

Το βίντεο της ηθοποιού που έγινε viral 

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέσω Instagram, η Σμαράγδα Καρύδη μας έχει σκλαβώσει με τα λόγια της και με τα κοινωνικά μηνύματα που περνάει. Όσα είχε γράψει για τη φωτιά στο Μάτι, μας είχαν κάνει να συγκινηθούμε και να προβληματιστούμε ταυτόχρονα.

Αυτή τη φορά και εν μέσω κορονοϊού, η ηθοποιός φρόντισε να στείλει το μήνυμά της σε βίντεο, κάνοντας έκκληση σε όλους τους πλούσιους Έλληνες, να βοηθήσουν να στηριχθεί το σύστημα υγείας στην Ελλάδα κι ενώ το ξέσπασμα του COVID19 δεν έχει ακόμα κορυφωθεί στη χώρα μας:

«Θέλω σήμερα να απευθυνθώ στους πλούσιους Έλληνες, στους αρκετά πλούσιους Έλληνες, στους πολύ πλούσιους Έλληνες, στους Έλληνες μεγιστάνες, στους Έλληνες που δεν ξέρουν τι έχουν...

Ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη παιδιά. Χρειάζεται το σύστημα πάρα πολλά πράγματα: Χρειάζεται ΜΕΘ, χρειάζονται κρεβάτια, χρειάζονται φάρμακα, χρειάζονται γάντια, χρειάζονται μάσκες. Οτιδήποτε χρειάζεται μπορείτε να το μάθετε πάρα πολύ εύκολα, μπορείτε να συνεργαστείτε και μεταξύ σας, μπορείτε να μοιράσετε τις δουλειές, πάντως είναι η ώρα να βοηθήσετε.

Και είναι η ώρα να φερθείτε όπως φέρθηκαν όλοι οι μεγάλοι ευεργέτες ενόψει και της 25ης Μαρτίου που θα γιορτάσουμε σε λίγες ημέρες. Είναι ώρα να φερθείτε σαν τον Συγγρό, τον Αβέρωφ, το Ζάππα, το Σίνα και τόσους άλλους σπουδαίους ευεργέτες αυτής της χώρας κι έτσι κι εσείς μπορείτε στο μέλλον να καμαρώσετε το όνομά σας σε μια πλατεία, σε μια λεωφόρο, σε ένα αεροδρόμιο, σε ένα δρόμο και να μη μείνετε μόνο σε κάποιες φωτογραφίες από κάποιες κιτρινισμένες κοσμικές στήλες παλιών περιοδικών. Κάντε το τώρα, μπορείτε και κυρίως κάντε το απ’ το σπίτι. Να είστε καλά», έγραψε η Σμαράγδα σε ένα βίντεο που έχει ξεπεράσει τις 85.000 προβολές.