Η σύντροφος του Ben Affleck ανέβασε τις φωτό που την έβγαλε, κι εκείνος έκανε το πιο επικό σχόλιο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η σύντροφος του Ben Affleck ανέβασε τις φωτό που την έβγαλε, κι εκείνος έκανε το πιο επικό σχόλιο

Άλλη μία απόδειξη της σχέσης τους;

Δεν ξέρουμε τι άλλο θέλεις για να πειστείς πως ο Ben Affleck και η Ana de Armas είναι το νέο και αδιαμφισβήτητα hot ζευγάρι του Hollywood, όμως κάθε τους κίνηση το μαρτυρά πως οι δυο τους είναι κάτι περισσότερο από δύο απλοί φίλοι. Δεν μπορεί να μην θυμάσαι τα τρυφερά τετ-α-τετ της προηγούμενης εβδομάδας στην Costa Rica και τα παραλίγο φιλιά στο στόμα.

Αν θυμάσαι μάλιστα σε εκείνη τη βόλτα τους στην παραλία ο Βen Affleck δεν σταμάτησε λεπτό να φωτογραφίζει την Ana στο ηλιοβασίλεμα. Ήθελες μήπως να δεις το αποτέλεσμα αυτών των λήψεων; Η 31χρονη ηθοποιός ανέβασε τις φωτογραφίες αυτές στο Instagram account της και επιτέλους είδαμε το αποτέλεσμα.

Ο Ben πάντως εκτός από υποκριτικό ταλέντο είναι και πολύ καλός φωτογράφος, αφού οι λήψεις της Ana ήταν πραγματικά μαγικές. Το καλύτερο βέβαια ήταν πως ο ηθοποιός σχολίασε τις φωτογραφίες της αγαπημένης του, αφήνοντας ένα επικό σχόλιο, στο οποίο δεν φαντάζεσαι τι έλεγε.

Ο 47χρονος ηθοποιός σχολίασε και ζήτησε από την Ana να τον επισημάνει στα photo credits. Και να σου πούμε κάτι; Καλά έκανε γιατί το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και η δουλειά του Ben πρέπει να αναγνωριστεί. Πάντως αν θες τη γνώμη μας, αυτό ήταν μια ακόμη απόδειξη πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.