«Ουρλιάζουμε»: Οι φωτό του Ben Affleck σε τρυφερές στιγμές με τη σύντροφό του έγιναν viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Ουρλιάζουμε»: Οι φωτό του Ben Affleck σε τρυφερές στιγμές με τη σύντροφό του έγιναν viral

Να τα και τα τετ-α-τετ

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είδαμε για πρώτη φορά τον Ben Affleck με τη νέα του –όπως όλα δείχνουν- σύντροφο Ana de Armas. Το ζευγάρι εθεάθη στην Havana, από όπου κι έχεις ρίζες η 31χρονη καλλονή ηθοποιός, με εκείνη να τον ξεναγεί και να του δείχνει τις ομορφιές της περιοχής.

Μάλιστα φάγανε μαζί σε ένα εστιατόριο, ενώ φωτογραφήθηκαν και με κάποιους fan, οι οποίοι τους αναγνώρισαν. Και αν πίστευες πως είναι απλά φίλοι, οι νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν κι έδωσε στη δημοσιότητα το TMZ, θα σε πείσουν πως οι δυο τους είναι και κάτι παραπάνω.

Το νέο και hot ζευγάρι του Hollywood βρίσκεται στη Costa Rica, με τους δυο τους να μην ξεκολλάει ο ένας από τον άλλο. Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί και δείχνουν το ζευγάρι σε τρυφερά τετ-α-τετ, με το φιλί να είναι μια ανάσα μακριά. Ο Ben Affleck φαίνεται πως περνάει πολύ όμορφα με την 31χρονη κούκλα ηθοποιό, και αυτό αρκεί να δεις τις φωτό για να το καταλάβεις.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν στην παραλία χωρίς παπούτσια φορώντας μαγιό, να τρέχουν να φωτογραφίζει ο ένας τον άλλον και πραγματικά να λάμπουν από ευτυχία. Μπορεί ο Ben να μετάνιωσε για τον χωρισμό με την Jennifer Garner, όμως έτσι χαμογελαστό κι ευδιάθετο έχουμε πολύ καιρό να τον δούμε.



Με πληροφορίες από το TMZ