Η νέα σύντροφος του Ben Affleck είναι 16χρόνια μικρότερη και είναι μια καλλονή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νέα σύντροφος του Ben Affleck είναι 16χρόνια μικρότερη και είναι μια καλλονή

Και από εμάς είναι «ναι»

Μόλις πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστή η έξοδος του Ben Affleck στην Κούβα με την 31χρονη καλλονή ηθοποιό του Hollywood, όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή τίποτα δεν μαρτυρούσε πως είναι ζευγάρι. Μερικά 24ωρα αργότερα τα περισσότερα tabloids μεταδίδουν πως η βόλτα τους αυτή δεν ήταν εντελώς φιλική και συναδελφική.

Η Ana de Armas που έχει γεννηθεί στην Κούβα, ήταν κάτι σαν προσωπικός ξεναγός του Ben Affleck αυτό το διήμερο στην Havana, και πολλοί υποστηρίζουν πως είναι και κάτι ακόμη εκτός από ξεναγός. Όλοι αναφέρουν πως ο 47χρονος ηθοποιός και η 31χρονη καλλονή ηθοποιός είναι ζευγάρι, και εμάς τα νέα αυτά μας αρέσουν πολύ.

Οκ, οι δηλώσεις του Ben για τη Jennifer Garner προκάλεσαν κάποιες αντιδράσεις, όμως μάλλον το δέσιμο που έχει με την Ana ίσως είναι πιο σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση. Και αν μας ρωτάς τα 16 χρόνια που τους χωρίζουν μικρή σημασία έχουν. Έχουμε δει άλλωστε και ζευγάρια με μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας να ζουν αγαπημένοι και ευτυχισμένοι κι έχοντας κάνει και οικογένεια.

Εμείς βρήκαμε μερικές φωτογραφίες από το Instagram της Ana και σου δείχνουμε παρακάτω πόσο κούκλα είναι. Μένει απλά να μάθουμε κι επίσημα αν οι δυο τους είναι πράγματι ζευγάρι.