Θυμάσαι τι post έκανε πριν ένα χρόνο σαν σήμερα η Δούκισσα Νομικού;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θυμάσαι τι post έκανε πριν ένα χρόνο σαν σήμερα η Δούκισσα Νομικού;

Για να δούμε πόσο καλή είναι η μνήμη σου;

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities, και μανούλες πλέον, με κάθε της post στο Instagram να κάνει χαμό και να γίνεται viral. Σε λίγες ημέρες ο μικρός Σάββας, που οκ δεν είναι τόσο μικρός πια αφού έγινε μεγάλος αδερφός, έχει τα γενέθλιά του και γίνεται δύο ετών.

Και όμως το σκέφτεσαι και το ξανασκέφτεσαι και πραγματικά έχουν περάσει δύο σχεδόν χρόνια από τότε που η Δούκισσα έγινε μανούλα για πρώτη φορά στη ζωή της. Για να τεστάρουμε όμως λίγο τη μνήμη σου και το πόσο fan της Δούκισσας είσαι. Θυμάσαι τι post έκανε στο Instagram πριν από έναν χρόνο σαν σήμερα η Δούκισσα Νομικού;

Αν δεν το θυμάσαι εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Πέρυσι λοιπόν στις 19 του μήνα η Δούκισσα ανέβασε μία φωτογραφία της που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι εκείνη τη μέρα. Ήταν μία φωτογραφία της από την εγκυμοσύνη της με τον Σάββα, λίγες ημέρες πριν γεννήσει το παιδάκι της.

Φορώντας ένα μπλε T-shirt με την κοιλίτσα της έτοιμη «να εκραγεί» και εκείνη κάπως κουρασμένη, αλλά πιο λαμπερή από ποτέ, η Δούκισσα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της τότε: «Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν.
Τελική ευθεία... Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγες ημέρες πριν πάρω τον άγγελο μου αγκαλιά για πρώτη φορά. #25march2018. Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... ? #tb #9monthspregnant #happyme #happyface».

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.