Υπέροχα νέα: Ένα χρόνο μετά την αποβολή η διάσημη ηθοποιός είναι και πάλι έγκυος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Υπέροχα νέα: Ένα χρόνο μετά την αποβολή η διάσημη ηθοποιός είναι και πάλι έγκυος

Και πετάει από τη χαρά της

Μια απρόσμενη είδηση εγκυμοσύνης ήρθε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τη διάσημη ηθοποιό να ανακοινώνει πως θα γίνει μαμά για τρίτη φορά. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Στον 7ο Ουρανό» έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της μέσα από το Instagram account της πριν από δύο μέρες.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το τεστ εγκυμοσύνης ανά χείρας, η Beverly Mitchell ανακοίνωσε περιχαρής πως θα γίνει και πάλι μαμά. Έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη πως είχε μια αποβολή σε δίδυμα, η 39χρονη ηθοποιός διανύει και πάλι την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της γυναίκας.

«Επιτέλους βρήκαμε χρυσό στο τέλος του ουράνιου τόξου. Είμαι έγκυος με το «ουράνιο τόξο» μωράκι μας. Ο δρόμος δεν είναι πάντα εύκολος, αλλά αξίζει τον κόπο. Ήταν πολύ πιο τρομακτικό αυτή τη φορά, αλλά μόλις κάναμε ένα check-up, κι έτσι αισθανόμαστε τυχεροί! Τόσο ευγνώμονες στα test εγκυμοσύνης που το κάνουν τόσο εύκολο σε μόλις λίγα λεπτά που όμως μοιάζουν με ώρες».

Η τηλεοπτική Lucy πλέει σε πελάγη ευτυχίας και πραγματικά μετά από το περσινό τραγικό συμβάν, αυτό είναι ότι καλύτερο της συνέβη ever. Με το καλό λοιπόν το μωράκι της.