Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το #babychallenge και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με τη φωτό

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το #babychallenge και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με τη φωτό

Το βίντεο από το δημοτικό που έγινε viral

Οι μέρες της καραντίνας στο σπίτι όπου μένεις και το μόνο που κάνεις είναι να βλέπεις τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου, δεν περνάνε εύκολα, ας είμαστε ειλικρινείς. Ευτυχώς όμως υπάρχουν τα social media και τα άπειρα challenges που βγαίνουν κάθε τόσο και περνάει κάπως πιο ευχάριστα ο χρόνος και η ώρα μας.

Κάπως έτσι, αφού δεν μπορείς να δεις τις φίλες και τους φίλους σου βρίσκετε και κάτι διαφορετικό να κάνετε, για να το διασκεδάσετε λίγο περισσότερο. Ένα από τα πιο πρόσφατα challenges είναι το babychallenge, που οκ δεν χρειάζεται να σου εξηγήσουμε επακριβώς τι πρέπει να κάνεις.

Δυο λέξεις είναι και περιγράφουν επακριβώς αυτό που πρέπει να κάνεις. Να ανεβάσεις μια φωτογραφία σου από τότε που ήσουν μωρό και να προκαλέσεις κι άλλους φίλους σου να κάνουν το ίδιο. Η Αθηνά Οικονομάκου ανταποκρίθηκε στο challenge, ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram account της, το πήγε όμως κι ένα βήμα παραπέρα.

Η 34χρονη ηθοποιός ανέβασε κι ένα βίντεο –μάλλον πασχαλινό αν καταλαβαίνουμε από το περικείμενο- στο οποίο απαγγέλει κάποιο ποίημα. Κι εκεί βλέπουμε και το υποκριτικό της ταλέντο για πρώτη φορά. Φυσικά το βίντεο της έγινε viral, με την ίδια να δέχεται σχόλια από τους φίλους της, που όπως έγραψε την κομπλάρουν.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες και το βίντεο της παρακάτω.