Ε όχι! Τον χωρισμό αυτό δεν τον περίμενες με τίποτα στο Hollywood

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ε όχι! Τον χωρισμό αυτό δεν τον περίμενες με τίποτα στο Hollywood

Μα πώς;

Και σαν να μην μας έφτανε ο κορονοϊός και η καραντίνα στην οποία βρισκόμαστε τις τελευταίες περίπου δύο εβδομάδες, έχουμε να δεχθούμε και τους χωρισμούς στο Hollywood, οι οποίοι σκάνε έτσι από το πουθενά. Και κάπως έτσι μετά την αναβολή του γάμου της Emma Stone μαθαίνουμε και για έναν χωρισμό, τον οποίο ας είμαστε ειλικρινείς δεν τον περιμέναμε με τίποτα.

Ο λόγος για την Lana Del Rey και τον σύντροφό της Sean Larkin, οι οποίοι αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από λίγους μήνες σχέσης. Και όσο εμείς αναρωτιόμαστε ποιος, τι, πού, πότε και γιατί συνέβη αυτό, ο 46χρονος αστυνομικός έδωσε την δική του απάντηση για τον αναπάντεχο χωρισμό με την όμορφη και γλυκιά τραγουδίστρια.

Ο Sean μίλησε στους New York Times για τη σχέση του με την 34χρονη και είπε: «Τώρα είμαστε απλά φίλοι. Μιλάμε ακόμη, και γιατί όχι άλλωστε, όμως έχουμε και οι δύο πολύ φορτωμένο πρόγραμμα». Και αυτός υποθέτουμε πως είναι και ο λόγος του χωρισμού, αν και άφησε να εννοηθεί πως γενικά από την αρχή της σχέσης τους ήταν κάπως η κατάσταση.

Ήταν και δεν ήταν μαζί σα να λέμε. Πάντως για τον χρόνο που περνούσαν μαζί είπε: «Όταν ήμασταν στη Tulsa βγαίναμε έξω με τους συναδέλφους μου και τις συζύγους τους. Κάναμε πολύ καλή παρέα όλοι μαζί, πηγαίναμε για φαγητό, σε πάρτι. Φυσιολογικά πράγματα δηλαδή που κάνουν τα ζευγάρια με την παρέα τους».

Η τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν στο κόκκινο χαλί σε ένα event τον Ιανουάριο, ενώ σε περίπτωση που δεν θυμάσαι, η σχέση τους ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη.Κρίμα πάντως γιατί έδειχναν πολύ ταιριαστοί.