Δούκισσα Νομικού: Έπαιξε μουσική για τα παιδιά της και μας έδειξε το νέο της ταλέντο

Δούκισσα Νομικού: Έπαιξε μουσική για τα παιδιά της και μας έδειξε το νέο της ταλέντο

Δεν φαντάζεσαι με τι έπαιξε

Η Δούκισσα Νομικού τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πολύ, και όχι δεν εννοούμε στην εμφάνιση. Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο το 2017 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, το Μάρτιο του 2018 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και τον Σεπτέμβρη του 2019 την κορούλα της.

Η ζωή της μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα άλλαξε εντελώς κι εκείνη είναι πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά, μαζί με τα παιδάκια της. Σίγουρα σαν μαμά την έχει αγχώσει το #μένουμεσπίτι, όμως έχει βρει όμορφους και δημιουργικούς τρόπους για να περνάει με τα παιδιά της.

Η Δούκισσα μάλιστα εχθές μέσα από το Instagram account της μας έδειξε το νέο της ταλέντο, το οποίο από ότι είδαμε είναι να παίζει μουσική στον Σάββα και την Αναστασία. Το θέμα όμως είναι το πώς παίζει μουσική ή μάλλον με τι παίζει μουσική. Αν είδες τα stories της η όμορφη και γλυκιά μανούλα χρησιμοποίησε ένα παιχνίδι για να διασκεδάσει τα παιδιά της.



Το πιανάκι του μικρού Σάββα έκανε πολύ καλά τη δουλειά του και η Δούκισσα έμαθε να παίζει το «χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ» μέχρι το τέλος. Σίγουρα αυτό είναι ένα καινούργιο της ταλέντο και πρέπει να παραδεχτείς πως τα πήγε πολύ καλά. Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε πως αρέσει πολύ και στα παιδιά της, και δεν μπορούμε να την αμφισβητήσουμε.



Δες και τα βίντεο και θα καταλάβεις.