Twitter γιατί χανόμαστε

Twitter γιατί χανόμαστε

Όταν οι εγχώριοι celebrities ανακάλυψαν τον κυβερνοχώρο και τα social networks.

Μπορεί μέχρι πρότινος οι πιο πολλοί από τους αγαπημένους μας σταρ να μην ήξεραν σε τι θα μπορούσε να τους χρησιμεύσει ένας υπολογιστής, οι μέρες όμως αυτές φαίνεται πως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Με τεχνολογικές γνώσεις που θα ζήλευε και ο Steve Jobs, οι απανταχού διάττοντες αστέρες ορκίζονται στα έξυπνα κινητά τους και δεν κάνουν βήμα χωρίς τα πολύτιμα iPhone και Blackberry τηλέφωνα. Είτε βρίσκονται στο γυμναστήριο και χτυπιούνται πάνω στο διάδρομο, είτε σκύβουν πάνω από την κατσαρόλα να βράσουν μπρόκολο, είτε πάλι βρίσκονται στα μπουζούκια κολλημένοι πάνω σε ένα μικρόφωνο, το twitter ήρθε να αναπληρώσει το κενό του αυτοκόλλητου φίλου που κουβαλά κανείς παντού μαζί και να απενοχοποιήσει τη συνήθεια του να μιλάει μόνος του για τον εαυτό του, έστω κι αν αυτός που τον ακούει είναι το twitter και αυτοί που τον διαβάζουν, μερικά εκατομμύρια αγνώστων.

Έτσι, αυτήν τη βδομάδα, η Νίκη Καγιά αναρωτιέται αν έχουμε χειμώνα ή καλοκαίρι, οι mi-ro ετοιμάζονται για το επερχόμενο MAdwalk, η Έλλη Κοκκίνου τρέχει για τζόκινγκ και ο Σάκης Ρουβάς εύχεται για πολλοστή φορά χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, ανοίξτε έναν λογαριασμό στο twitter και ακολουθήστε τους.