Όπα... τι εννοείς όταν λες Brad Pitt και Jennifer Aniston παντρεύονται κρυφά στην παραλία;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όπα... τι εννοείς όταν λες Brad Pitt και Jennifer Aniston παντρεύονται κρυφά στην παραλία;

Η καραντίνα μας έχει τρελάνει

Όταν μένεις πολλές μέρες κλεισμένη μέσα στο σπίτι χωρίς να βλέπεις άνθρωπο, οι παραισθήσεις είναι λογικό κι επόμενο να συμβούν. Κι εμείς αυτή τη στιγμή που διαβάζουμε πως Brad Pitt και Jennifer Aniston θα παντρευτούν κρυφά στην παραλία μάλλον παραισθήσεις έχουμε, δεν εξηγείται διαφορετικά.

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες πως από τότε που και οι δύο χώρισαν κρατούν πολύ καλές και στενές επαφές και πως εν ολίγοις τα έχουν ξαναβρεί. Άλλες πηγές αναφέρουν πως έχουν ερωτευτεί και πάλι ο ένας τον άλλο και πως μάλιστα σχεδιάζουν κρυφό γάμο στην παραλία.

«Ο γάμος είναι προ των πυλών», ανέφερε μία πηγή στο Life &Style και συνέχισε: «Θα παντρευτούν στο Cabo και αυτή τη φορά θα το κρατήσουν κρυφό μέχρι να πραγματοποιηθεί». Το event θα είναι πολύ διακριτικό και σύμφωνα με τις πηγές θέλουν να αποφύγουν τα σχόλια και τι κακές γλώσσες το διάστημα αυτό.

«Αυτό που ο Brad θέλει πιο πολύ από όλα είναι να σμίξει και να ζήσει ευτυχισμένος με την Jennifer», συμπληρώνει η πηγή, ενώ δύο άνθρωποι που σίγουρα θα παρευρεθούν είναι η κολλητή της Jen, Courteney Cox και ο πολύ καλός φίλος του Brad, Bradley Cooper.

Εάν αυτό το δημοσίευμα που μεταδίδει το New Idea είναι αληθινό, εμείς θα τρελαθούμε σίγουρα... από χαρά.