Αυτή η αδημοσίευτη φωτογραφία της Kate Middleton έφτασε ένα εκατομμύριο likes και όχι άδικα

Πατούλια Κατερίνα
Αυτή η αδημοσίευτη φωτογραφία της Kate Middleton έφτασε ένα εκατομμύριο likes και όχι άδικα

Η Kate όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ

Εν μέσω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού στην Βρετανία, οι Άγγλοι γιόρτασαν χθες την Ημέρα της Μητέρας, γιορτή που οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι γιορτάζουμε τον Μάϊο.

Για την ξεχωριστή αυτή γιορτή, William Και Kate Μiddleton αποφάσισαν να δημοσιεύσουν μια σειρά φωτογραφιών που δεν είχαν ξαναδεί το φως της δημοσιότητα, συγκεντρώνοντας κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο Likes σε λίγες μόνο ώρες.

Στην πρώτη, ο διάδοχος ποζάρει με τον George στην πλάτη του ενώ η Kate κρατά την μικρή Charlotte, στην δεύτερη γίνεται για πρώτη φορά μνεία στην Diana (διάβασε τις λεπτομέρειες εδώ) και στην τρίτη βλέπουμε την πιο σπάνια και ξεχωριστή φωτογραφία της Κate. Ακολουθεί μια ακόμα ζωγραφιά των παιδιών της Middleton την οποία αφιέρωσαν στην ίδια.

kensingtonroyal 82993872 239019210563184 1897193203307016993 n

H 38χρονη δούκισσα ποζάρει ως νεογέννητο στην αγκαλιά της μαμάς της Carole και η ομοιότητα των δύο γυναικών θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Ο William και η Kate όπως και όλες οι οικογένειες στη Βρετανία και σε ολόκληρο τον πλανήτη δοκιμάζονται από τη νέα πραγματικότητα που μας ανάγκασε να ζήσουμε ο κορονοϊός, με το σχολείο του George Και της Charlotte, το διάσημο Thomas’s Battersea να κλείνει μέχρι νεοτέρας.