Η αποκάλυψη που έκανε η Χρηστίδου για την κλοπή και το φωτογραφικό υλικό που έχασε

Πατούλια Κατερίνα
Η αποκάλυψη που έκανε η Χρηστίδου για την κλοπή και το φωτογραφικό υλικό που έχασε

Με ένα βίντεο η Σίσσυ έκανε μια αποκάλυψη που δεν γνωρίζαμε

Η Σίσσυ Χρηστίδου μένει σπίτι και μας δείχνει τι ακριβώς κάνει μέσα σε αυτό. Η ίδια εξήγησε λοιπόν πώς πραγματικά πέρασε τις πρώτες μέρες κλεισμένη σπίτι και τόνισε:

«Ήμουν μαμά που παίρναμε τους δρόμους συνέχεια, κάναμε πολλά ταξίδια και δεν έχουμε συνηθίσει σε αυτά τα δεδομένα. Αυτές τις μέρες που τα παιδιά είναι με τον μπαμπά τους, τώρα είναι η πραγματική απομόνωση».

Η Σίσσυ μας έδειξε λοιπόν τι την ανάγκασε η καραντίνα να κάνει. Από το χτένισμα του σκύλου μέχρι την γυμναστική στον διάδρομο του σπιτιού. Ήταν βέβαια μια συνήθεια της Χρηστίδου εκείνη που μας κέντρισε την προσοχή, μιας και η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό που αφορούσε μια κλοπή.



Ναι όπως το διαβάζεις, η Σίσσυ εξομολογήθηκε πως το 2012 κλάπηκε το λαπ τοπ της μέσα στο οποίο εκτός από προσωπικές της φωτογραφίες, είχε και όλο το φωτογραφικό υλικό από τα πρώτα χρόνια του τρίχρονου τότε γιου της Φίλιππου. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε λοιπόν, πως από τότε έχει όχι μόνο έναν αλλά δύο σκληρούς δίσκους και ως γνήσια παρθένος αποθηκεύει τις εικόνες κατά έτος, κατά εποχή, κατά μήνα, κατά φίλους ή οικογένεια και τέλος κατά περίσταση και εξήγησε