Βανέσσα Αδαμοπούλου: Αυτή είναι η καθημερινότητά της στην καραντίνα

Βανέσσα Αδαμοπούλου: Αυτή είναι η καθημερινότητά της στην καραντίνα

Η γνωστή τραγουδίστρια μάς δείχνει πώς περνούν οι μέρες της μέσα στο σπίτι.

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου μετρά πολλά χρόνια σχέσης με τον Ιωάννη Παπαζήση και μαζί έχουν αποκτήσει ένα γλυκύτατο αγοράκι. Αυτές τις μέρες που όλοι μένουμε σπίτι για να προστατευθούμε από τον Κορονοϊό, η γνωστή τραγουδίστρια προσπαθεί να βρίσκει δραστηριότητες, ώστε να περνά και ο δικός της χρόνος ευχάριστα, αλλά και του γιου της.

Με ένα βίντεο, λοιπόν, που δημοσίευσε πριν λίγη ώρα στο προφίλ της στο Instagram, η Βανέσσα έδειξε στους followers της συνοπτικά και χιουμοριστικά τι ακριβώς κάνει στην καραντίνα. Όπως θα δεις, η μαγειρική, το φαγητό, η γυμναστική, το παιχνίδι με τον γιο της και οι βιντεοκλήσεις με τα αγαπημένα της πρόσωπα έχουν βασική θέση στο καθημερινό της πρόγραμμα.

https://www.instagram.com/p/B-E_Ft-pERx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ας μείνουμε δημιουργικοί. Ας μην σπρώχνουμε τη μέρα να περάσει. Δεν είναι μόδα, δεν είναι τρεντ, ειναι αλληλοϋποστήριξη. Ας κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί. Ας τραγουδήσουμε, ας χοροπηδήσουμε, ας κάνουμε βίντεο, ας παίξουμε θέατρο, ας...ουρλιάξουμε. Ας μη χάσουμε, προς Θεού, την ανθρώπινη επαφή. Έστω και ψηφιακή. Κι ίσως στο τέλος βγει κάτι από όλο αυτό. Είμαστε όλοι το ίδιο. Είμαστε όλοι μέσα», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, δίνοντας το δικό της μήνυμα σε όσους την ακολουθούν.

Διάβασε ακόμα: Η Rita Wilson… τρελάθηκε από την καραντίνα και αντιδρά κάπως έτσι στον εγκλεισμό