Το νέο μήνυμα του Tom Hanks για τα συμπτώματα που έχει δύο εβδομάδες μετά την καραντίνα

Πατούλια Κατερίνα
Το νέο μήνυμα του Tom Hanks για τα συμπτώματα που έχει δύο εβδομάδες μετά την καραντίνα

Ο Τομ έκλεισε 14 ημέρες σε καραντίνα

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την ημέρα που ο Tom Hanks Και η Rita Wilson βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και το τελευταίο update για την υγεία των 63χρονων ηθοποιών ήρθε πριν μερικές ώρες από το Twitter account του βραβευμένου με Όσκαρ Hank.

Ο ηθοποιός που διαγνώστηκε στις 12 Μαρτίου και πήρε εξιτήριο με την αγαπημένη του πριν μερικές μέρες έγραψε χαρακτηριστικά

«Γεια σας φίλοι μου. Δύο εβδομάδες μετά τα πρώτα συμπτώματα και αισθανόμαστε καλύτερα. Η παραμονή σας σε καραντίνα σημαίνει τα εξής: Δεν τον μεταδίδετε σε κανέναν – δεν τον κολλάτε από κανέναν.
Κοινή λογική, έτσι; Θα χρειαστεί λίγος καιρός, αλλά αν φροντίσουμε ο ένας τον άλλον, να βοηθάμε όπου μπορούμε, και να αφήσουμε στην άκρη κάποιες από τις ανέσεις μας, θα περάσει και αυτό. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Την ίδια στιγμή, ο ηθοποιός Kevin Bacon αποκάλυψε πως μιλάει τακτικά με τον Hanks και την Rita Wilson και φροντίζει να ενημερώνεται διαρκώς για την πορεία της υγείας τους. Δες και το βίντεο με τις αποκαλύψεις που έκανε ο χολιγουντιανός αστέρας.