Η Meghan Markle στο Suits είχε παρατσούκλι, αυτό όμως ήταν για καλό σκοπό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle στο Suits είχε παρατσούκλι, αυτό όμως ήταν για καλό σκοπό

Πάντα της άρεσε να βοηθάει

Η δούκισσα του Sussex προτού γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας όπως θυμάσαι ήταν μέλος μίας σειράς, την οποία πολλοί παρακολουθούν ακόμη και τώρα. Στο Suits η Meghan συμμετείχε από το 2011 μέχρι το 2017, ένα χρόνο προτού παντρευτεί με τον πρίγκιπα Harry. Η 38χρονη δούκισσα ήταν γνωστή για τις φιλανθρωπίες της πριν καν γνωρίσει τον Harry και γι’ αυτό το cast της σειράς της είχε βγάλει ένα παρατσούκλι.

Ένα παρατσούκλι όμως που δεν είχε κοροϊδευτικό ή ειρωνικό χαρακτήρα, αντιθέτως έδινε έμφαση στις κινήσεις της και τη θέλησή της να βοηθάει τον κόσμο και όποιον έχει ανάγκη γενικότερα. Ο royal βιογράφος Omid Scobie αποκάλυψε πως οι συνεργάτες της στο γύρισμα αποκαλούσαν τη δούκισσα του Sussex: «Meghan gets sh*t done».

Δεν μπορούμε να σου το μεταφράσουμε επακριβώς στα ελληνικά, όμως αυτό το παρατσούκλι της δόθηκε επειδή πάντα οργάνωνε το φαγητό που θα δινόταν σε τοπικά άσυλα για εκείνους που το είχαν ανάγκη. «Η Meghan Markle ήταν ενεργός υποστηρικτής και εθελοντής του St. Felix Center κατά τη διάρκεια του χρόνου που ζούσε στην πόλη ενώ εργαζόταν στο Suits», έγραψε στο Instagram πριν από αρκετούς μήνες ο εκτελεστικός διευθυντής ενός από τους οργανισμούς του St. Felix Center.

«Προσφερόταν εθελοντικά σε τακτική βάση στην κουζίνα μας στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινοτικών Γευμάτων. Η δούκισσα έδινε επίσης φαγητό από το σετ του Suits, ενώ μία χρονιά την Ημέρα των Ευχαριστιών έφερε όλο το φαγητό, τις γαλοπούλες και τα ενδύματα για πάνω από 100 άτομα».

Όπως βλέπες της άρεσε πάντα να βοηθάει.