Η Μαρέβα Μητσοτάκη μας καλεί να κάνουμε κάτι πολύ σημαντικό με νέο post στο Instagram

Η Μαρέβα Μητσοτάκη μας καλεί να κάνουμε κάτι πολύ σημαντικό με νέο post στο Instagram

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη μας καλεί να κάνουμε κάτι απλό 

Η Μαρέβα Μητσοτάκη συνεχίζει να είναι ενεργή στα social media και τις μέρες αυτές που βρισκόμαστε σε καραντίνα και αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί την απειλή του κορονοϊού, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν σταματά να τον στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις.

Στο πρόσφατο μήνυμά της, η Μαρέβα μας καλεί να κάνουμε κάτι απλό, εφόσον ανήκουμε στην κατηγορία του πληθυσμού που έχει τη δυνατότητα, να παρέχουμε εθελοντικά τις υπήρεσίες μας:

«Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί!
Το παρόν εθελοντικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όποιον μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπως ιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, ψυχολόγοι, φοιτητές αλλά και συνταξιούχοι επιστημών υγείας.

Επίσης μπορεί να συμμετάσχει όποιος επιθυμεί να προσφέρει σε αυτόν τον αγώνα παρέχοντας διοικητική, τεχνική και οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη στο σύστημα υγείας ανεξαρτήτως της ειδίκευσης που έχει. #μένουμε_σπίτι», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Πριν λίγες ημέρες, η Μαρέβα Μητσοτάκη, μας είχε δώσει απλές ιδέες για το πώς θα περάσουμε τις ημέρες μας μέσα στο σπίτι, για να προστατεύσουμε τους πάντες γράφοντας:

«Διαβάζουμε, παίζουμε, βλέπουμε ταινίες. Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και να προφυλάξουμε την κοινωνία. #μένουμεσπίτι».